Erotteleva käymälä
  • Erotteleva käymälä
  • Erotteleva käymälä
  • Erotteleva käymälä

Separett Weekend 7010 - erotteleva käymälä

Separett Weekend on virtsan erotteleva käymälä, joka sopii esimerkiksi vapaa-ajan asuntoon, vierastupaan, siirtolapuutarhamökille tai veneeseen. Virtsan erottelu yhdessä sisäänrakennetun tuulettimen ansiosta pitää käymälätilan ilman raittiina ja hajuttomana.

499,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Erotteleva kuivakäymälä Separett Weekend 7010 takaa huolettoman käymälän omistajuuden yksinkertaisuudellaan ja rajoittamattomalla kapasiteetillaan.

Weekend 7010 ei vaadi tiettyä lämpötilaa toimiakseen, vaan se toimii hyvin niin huoneenlämmössä kuin lämmittämättömässäkin tilassa. Rajoittamattoman kapasiteettinsa ansiosta Weekend soveltuu niin satunnaiseen kuin jatkuvaankin käyttöön. Erityisen hyvin tuote sopii esimerkiksi veneeseen tai siirtolapuutarhamökille.

Kiitos virtsan erottelun vähenee sekä hajut, että käsiteltävän jätteen määrä. Oikein asennettuna ja -käytettynä erotteleva käymälä tuottaa vesivessaakin vähemmän hajua.

Säiliö ja pussit

Kuiva jäte päätyy pussiin, joka on asetettu säiliöön. Virtsa päätyy virtsamaljan kautta ulos käymälän takaosasta poistoputkeen. Kuiva jäte voidaan kompostoida tai polttaa ja virtsa johtaa viemäriin, säiliöön, imeytykseen tai ejektorisäiliöön.

Tuuletin hajunpoistoon

Tuuletin toimii 12 V jännitteellä ja se käy jatkuvasti. Akku- ja verkkovirtaliittimet sisältyvät toimitukseen, joten käymälää voi käyttää sekä 12 V että 230 V liitännästä.

  • Väri: valkoinen
  • leveys 450 mm
  • korkeus 520  mm
  • syvyys 540 mm

Toimitussisältö:

Ilmastointiputki 40 cm Ø75 mm, tuuletusritilä, peitelevy, 90° mutka, tuulisuoja, 2 jätesäiliötä, 2 kantta, 10 biosäkkiä, 2 m valk. virtsaletkua Ø32 mm, silikoni ja asennukseen tarvittavat ruuvit.

Lataa

Separett Weekend 7010

Separett Weekend esite

Lataa (1.08M)

Weekend tuotekortti FIN

Weekend tuotekortti

Lataa (1019.08k)

Saatat pitää myös

yöastia Separett

Separett Sanitoa -yöastia

Sanitoa -yöastiaa voidaan käyttää esimerkiksi mökillä lisäkäymälänä yökäyntejä varten. Toimii ilman sähköä ja on helppo liikutella paikasta toiseen.

179,00 €
ekovessa

Ekovessa / yöastia

Ekovessa sopii siirrettävyytensä ansiosta esimerkiksi tilapäiseksi käymäläksi kotiin, vaikkapa remontin ajaksi – tai vaihtoehtoisesti se voi toimia ns. yö-astiana. Lisää käyttökohteita tuotteelle löytyy vapaa-ajan asuinnoilta, joissa se voi toimia käymälänä.

Ekovessa on markkinoiden edullisin ja helppokäyttöisin käymäläratkaisu mökille, asuntovaunuun tai -autoon sekä veneeseen.

64,50 €
Piteco 506 kuivikekäymälä
toimitusaika 1-3 pv

Piteco 506 kuivikekäymälä

Uuden sukupolven turvekäymälä: erottelee kiintoaineen virtsasta, tuulettuu hyvin ja turpeen annostelu on yhtä helppoa kuin vesivessan huuhtelu. Tyhjennys on vaivatonta kaksoissäiliön ja sulkeutuvan nesteventtiilin ansiosta.

255,00 €