ekovessa
  • ekovessa

Ekovessa / yöastia

Ekovessa sopii siirrettävyytensä ansiosta esimerkiksi tilapäiseksi käymäläksi kotiin, vaikkapa remontin ajaksi – tai vaihtoehtoisesti se voi toimia ns. yö-astiana. Lisää käyttökohteita tuotteelle löytyy vapaa-ajan asuinnoilta, joissa se voi toimia käymälänä.

Ekovessa on markkinoiden edullisin ja helppokäyttöisin käymäläratkaisu mökille, asuntovaunuun tai -autoon sekä veneeseen.

64,50 €
Sisältää alv:n
Määrä

Ekovessa on kehitetty Ruotsissa ja siitä on 10:n vuoden käyttökokemus sisätiloissa. Oikein käytettynä astia on hajuton, puhdas ja hygieeninen.

Mäntykuivikesirote valmistetaan Norrlannissa. Se on puhdasta sahanpurua, joka puristetaan minipelletiksi. Pelletin imuteho on kolminkertainen pelletin oman tilavuuteen nähden. Astian mukana tulee 9 l kuiviketta.

Käymäläastiassa käytetään biohajoavaa jätesäkkiä. Astian mukana tulee 1 biosäkki. Lisäksi mukana tulee käymäläistuin, astiaan sopiva kansi (kuljetusta varten) sekä kiristysnauha säkin kiinnipitämiseksi.

Korkeus 45cm, Ø40cm

Saatat pitää myös

Erotteleva käymälä

Separett Weekend 7010 - erotteleva käymälä

Separett Weekend on virtsan erotteleva käymälä, joka sopii esimerkiksi vapaa-ajan asuntoon, vierastupaan, siirtolapuutarhamökille tai veneeseen. Virtsan erottelu yhdessä sisäänrakennetun tuulettimen ansiosta pitää käymälätilan ilman raittiina ja hajuttomana.

499,00 €
yöastia Separett

Separett Sanitoa -yöastia

Sanitoa -yöastiaa voidaan käyttää esimerkiksi mökillä lisäkäymälänä yökäyntejä varten. Toimii ilman sähköä ja on helppo liikutella paikasta toiseen.

179,00 €