Ekopikkula
  • Ekopikkula
  • varavessa

Ilmainen toimitus noutopisteeseen

Ekopikkula

Ekopikkula on käyttövalmis varavessapaketti moneen tarpeeseen. Siirrettävyytensä ansiosta Ekopikkula sopii esimerkiksi tilapäiseksi käymäläksi kotiin, vaikkapa remontin ajaksi – tai vaihtoehtoisesti se voi toimia ns. yöastiana. Lisää käyttökohteita tuotteelle löytyy vapaa-ajan asuinnoilta, joissa se voi toimia käymälänä.

69,00 €
Sis. Alv
Määrä

Ekopikkula sisältää yöastian ohella säkillisen kuivikepellettiä sekä rullan biohajoavia jätesäkkejä. Ekopikkula on kehitetty Suomessa ja siitä on kymmenen vuoden käyttökokemus sisätiloissa. Oikein käytettynä astia on hajuton, puhdas ja hygieeninen.

Pellettikuivike valmistetaan Suomessa. Se on puhdasta sahanpurua, joka puristetaan minipelletiksi ilman lisäaineita. Pelletin imuteho on kolminkertainen pelletin oman tilavuuteen nähden. Sen etuna on muihin kuivikkeisiin nähden sen pölyttömyys, kun sitä käytetään sisätiloissa. Astian mukana tulee 4 kg kuiviketta.

Käymäläastiassa käytetään biohajoavaa biosäkkiä, joka helpottaa tyhjennystä ja puhtaanapitoa. Astian mukana tulee 40 biosäkkiä. Lisäksi mukana tulee käymäläistuin sekä astiaan sopiva tiivis kansi (kuljetusta varten).

Korkeus 45cm, Ø40cm. Jätesäiliön koko on 37 litraa.

Lisävarusteena on myös saatavana metallinen kantokahva.

Mikäli et tarvitse biosäkkejä ja kuiviketta, löytyy Ekopikkulasta meiltä myös Pikkula-versio, jossa on vain runko, istuin sekä kansi mukana.

Saatat pitää myös

Separett Sanitoa Valkoinen edestä
Varastossa ei ole tarpeeksi tuotteita

Separett Sanitoa yöastia

Sanitoa -yöastiaa voidaan käyttää esimerkiksi mökillä lisäkäymälänä yökäyntejä varten. Toimii ilman sähköä ja on helppo liikutella paikasta toiseen. Sanitoa on erittäin tukeva istuttava ja sopii siksi myös vanhemmalle käyttäjälle.

198,00 €
Ekovessa
Ilmainen toimitus noutopisteeseen

Pikkuvihreän Pikkula

Pikkuvihreän Pikkula on kätevä pikkuvessa moneen käyttöön: mökille yöastiaksi, remontin ajaksi kotiin. Pikkula koostuu tukevasta jäteastiasta, tiiviistä kannesta sekä kannellisesta istuimesta.

49,00 €
Pikkula yöastia kantokahva
toimitusaika 1-3 pv

Kantokahva Pikkulan jätesäiliölle

Kantokahva Pikkula- ja Ekopikkula-käymäläsäiliöön. Tukeva metallinen kahva, joka kiinnittyy helposti säiliön reunan alle.  Helppo kiinnittää, helppo irroittaa. Paino 1,1 kg. Sopii myös Separett Sanitoa -säiliöön

52,50 €