• Biolan tuulituuletin

Biolan tuulituuletin alumiininen

Alumiininen tuulituuletin on tuulen voimalla ilmanvaihtoa tehostava tuuletin, joka sopii hyvin esimerkiksi varastoihin, kuivakäymälöihin, kylpyhuoneisiin tai jäteveden puhdistamoihin.

Edellä mainittujen kohteiden lisäksi tuulituuletin voidaan asentaa myös maakellareihin ja vastaaviin kohteisiin. Huomioithan ettei tuote sovellu käytettäväksi tulisijojen yhteydessä.

Tuulituulettimen asennus

99,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Tuulituuletin liitetään ilmanvaihtoputken päähän (sopii 75mm / 110 mm putkeen). Putken  johon tuuletin asennetaan, tulee kestää tuulettimen paino ja tuulen aiheuttama kuormitus. Tuulettimen tulee jäädä riittävän etäälle katosta, ettei esimerkiksi lumi estä tuulettimen pyörimistä. Tuuletin on asennettava pystysuoraan, jotta se voi pyöriä tasaisesti. Tuulettimessa on valmiina paikoillaan supistusyhde (110mm supistuu 75 mm). Mikäli tuuletin asennetaan 100mm putkeen, supistusyhde tulee poistaa.

Tuote on valmistettu alumiinista ja erittäin herkän laakeroinnin ansiosta se toimii jo heikollakin tuulella, tehostaen ilmanvaihtoa merkittävästi.

Tuuletin sopii suoraan 110 mm:n putkeen ja vakiovarusteena olevan supistuskappaleen avulla 75 mm:n putkeen.

Muotoilun ansiosta tuulituulettimen toiminta ei ole riippuvainen tuulen suunnasta.

Tuotteella on yhden (1) vuoden materiaali- ja valmistustakuu.

Pakkaussisältö:

· Tuulituuletin
· Ruostumaton ruuvi 6kpl
· Supistusyhde 75/110mm
· Asennusohje

Ei sovellu tulisijoille.

Saatat pitää myös