Kekkilä kompostivirkiste
  • Kekkilä kompostivirkiste
  • Kekkilä Kompostivirkiste

väliaikaisesti lopussa

Kekkilä Kompostivirkiste

Kekkilä Kompostivirkiste on luontoystävällinen mineraali- ja hivenainevalmiste tehostamaan maatuvien jätteiden kompostointia. Kompostivirkiste paitsi ehkäisee hajuhaittoja ja ravinnehävikkiä myös parantaa kypsän kompostin laatua.

14,90 €
Sis. Alv
Määrä

Kekkilä Kompostivirkiste toimii kompostiaktivaattorina luoden optimaaliset olosuhteet kodin ja puutarhan maatuvien jätteiden kompostoitumiselle. Näin jätteet saadaan helposti ja vaivatta palautettua takaisin luonnon omaan kiertokulkuun lannoitteena ja maanparannusaineena. Kompostivirkiste ehkäisee tehokkaasti myös kompostoinnista aiheutuvia hajuhaittoja. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus sisältää arvokkaita mineraaleja ja hivenaineita, joita biojätteessä muuten on vähän. Näin onnistutaan luomaan ihanteelliset kompostoitumisolosuhteet hajoittajamikrobeille. Kompostivirkiste optimoi kompostin pH-arvon ja näin paitsi nopeuttaa koko kompostoitumisprosessia, mutta myös takaa kasveille tärkeiden ravinteiden säilyvyyden. Valmistettu Suomessa.

Käyttöohje: Ripota kompostivirkistettä biojätteen joukkoon. Käytä kompostivirkistettä yhdessä kuivikeaineen kanssa, esim. Kekkilä Kompostikuivike.

Annosteluohje: Keittiöjätteille n. 0,5 % jätteen määrästä, esimerkiksi 1/2 dl kompostivirkistettä 10 l biojätteelle. Puutarhajätteille n. 2 % jätteen määrästä, esim 2 dl kompostivirkistettä 10 l biojätteelle.

Pakkauskoko: 3 kg

Saatat pitää myös

PuuCee Janne Biohajottaja pullossa
  • Alennuksessa!
Tarjous: kaksi pulloa yht.30 euroa!

PuuCee Janne Biohajottaja 700g

PuuCee Janne Biohajottajaa käytetään kuivakäymälän hajunpoistoon. Biohajottaja tehostaa kompostoitumista, torjuu kärpäsiä ja antaa käymälätilaan miellyttävän tuoksun. Vanha tuttu, suosittu tuote uudessa muovipullossa.

21,50 €