• Uusi

Kiteen huussi- ja kompostikuivike

Kiteen Mato ja Multa Oy:n valmistama turpeeton kuivike. Yksi säkki sisältää 40 litraa, ja painaa 2.7 kiloa.

12,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Turpeeton kuivike

Kiteen Mato ja Multa Oy:n ruokohelvestä valmistettu kuivike. Ruokohelpi on seulottu alle 50 mm seulan läpi ja on siksi imukykyinen tuote. Yksi litra murskattua ruokohelpeä sitoo itseensä noin 500 millilitraa vettä.

Kuivike sopii erinomaisesti kompostikuivikkeeksi. Koska tuote sisältää vähän ligniiniä se lämpökompostoituu erittäin hyvin. Tuote ei sisällä turvetta ja on siten ekologinen vaihtoehto niin kuivakäymälä- kuin kompostikuivikkeeksi.  Tuotteen hajujen sitomiskyky on erinomainen.

Saatat pitää myös

Hajusieppo

Hajusieppo on erinomainen peiteaine kompostoreihin tai kuivakäymälöihin. Säkki 50 l.

12,00 €

Biolan kuivike 40l

Biolan Komposti- ja Huussikuivike on puhtaasta, kuivatusta ja rouhitusta havupuunkuoresta, -puuaineksesta sekä turpeesta valmistettu seosaine kompostointiin ja kuivakäymälöihin. Sen säännöllinen käyttö pitää kompostimassan ilmavana ja varmistaa tehokkaan ja hajuttoman kompostoitumisen.

12,00 €
  • Alennuksessa!

Biolan Talvikuivike 30 l säkki

Kuituhampusta, havupuun kuoresta ja turpeesta valmistettu kuivike erityisesti kylmän vuodenajan kompostointiin. Sen säännöllinen käyttö pitää kompostimassan ilmavana ja varmistaa tehokkaan ja hajuttoman kompostoitumisen. Huomio, että meiltä toimitetaan kuivike aina lämpimästä varastosta kuivana.

12,00 €