Varastossa ei ole tarpeeksi tuotteita

Stay Fresh biohajottaja

BioBagin valmistama Stay Fresh sirote kuivakäymälöihin ja jäteastioihin. Kiihdyttää kompostoitumista ja hillitsee hajujen muodostumista. Torjuu myös hyönteisiä. Pakkaus 500 g.

12,50 €
Sis. Alv
Määrä

Ongelmia hajujen kanssa? Vaikka pitäisit jäteastioistasi huolta parhaalla mahdollisella tavalla, niin jäteastiat niin keittiössä kuin pihallakin täyttyvät nopeasti, haisevat epämiellyttävästi ja houkuttelevat hyönteisiä.

Tässä ratkaisu: Nyt nämä ongelmat voidaan nopeasti ja helposti siivota päiväjärjestyksestä. Jäteastioihin ja kuivakäymälöihin tarkoitettu, biologinen Stay Fresh - jauhe on erittäin tehokas, ainutlaatuinen biologinen jauheseos, joka sisältää seuraavaa:

  • Luonnollinen, biohajoava, kasviperäinen kantaja-aine / sidosaine
  • Ainutlaatuinen imeytysaine, joka imee itseensä pahanhajuisia nesteitä ja torjuu näin hajuhaittoja.
  • Luonnollinen hyönteiskarkotin, joka tehokkaasti pitää kärpäset, hyttyset jne. loitolla jätteestä, minkä ansiosta ympäristö on miellyttävämpi, eivätkä hyönteiset lisäänny jäteastioissasi/kuivakäymälässäsi.
  • Laadukas hajuste, joka peittää jäteastian/kuivakäymälän epämiellyttäviä hajuja, kunnes biologiset prosessit alkavat vaikuttaa.
  • Erittäin tehokas entsyymisekoitus, joka hajottaa kasviperäisiä jätteitä.

Miten sitä käytetään?

Sirottele jokaisen uuden jätekerroksen päälle. Riittävä annos on sellainen määrä ainetta, että se näkyy jätteen pinnalla. Jos jäte on erityisen märkää tai haisee jo epämiellyttävästi, voidaan tarvita kaksinkertainen määrä ainetta. Kun ainetta käytetään säännöllisesti, pysyvät jäteastiat ja kuivakäymälät puhtaina ja raikkaina pidempään. Biologinen Stay Fresh -jauhe on ohjeiden mukaisesti käytettynä vaaratonta.

TURVALLISUUS: Säilytä jauhe lasten ulottumattomissa ja vältä sen joutumista iholle tai silmiin. Jos jauhetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi silmät runsaalla vedellä.

Saatat pitää myös

PuuCee Janne Biohajottaja pullossa
  • Alennuksessa!
Tarjous: kaksi pulloa yht.30 euroa!

PuuCee Janne Biohajottaja 700g

PuuCee Janne Biohajottajaa käytetään kuivakäymälän hajunpoistoon. Biohajottaja tehostaa kompostoitumista, torjuu kärpäsiä ja antaa käymälätilaan miellyttävän tuoksun. Vanha tuttu, suosittu tuote uudessa muovipullossa.

21,50 €