• Alennuksessa!

Erotteleva posliini-istuin

Virtsan erotteleva, posliininen WC-istuin käytettäväksi kellariin asennettavan kompostisäiliön istuimena. Virtsa ohjautuu erilliseen virtsasäiliöön tai suodattimeen ja kiintoaines kulkeutuu ilmastoituun kompostisäiliöön (esim. Green Toilet 330® ).

695,00 €
590,75 € Säästä 15%
Sisältää alv:n
Määrä

Istuimen koko: Leveys 40cm, syvyys 58cm

Istuinkorkeus 47cm.

Istuin käy 200mm yhdysputkelle.

Saatat pitää myös

Green Toilet kompostoiva kuivakäymälä.
  • Alennuksessa!

Green Toilet 330 kompostikäymälä

Green Toilet on kompostoiva ja nesteen erotteleva kuivakäymälä. Green Toilet soveltuu niin vanhan huussin päivittämiseen kuin uuteen huussiin. Kompostointitehokkuus on omaa luokkaansa säiliön kapillaaripohjan ansiosta.  Säiliö on varustettu pyörillä ja nesteletkulla joten tyhjennys käy vaivattomasti. Green Toilet esittelyvideo

630,00 € 590,00 €
Erotteleva istuin

Pikkula 500

Erotteleva käymäläistuin Pikkula 500 on perinteinen styroksinen huusi-istuin virtsan erottelulla. Istuin toimitetaan virtsan poistoletkulla ja sapluunalla varustettuna. Sapluunan avulla saat tehtyä istuimelle helposti oikean kokoisen reiän huussipenkkiin.

75,00 €
Erotteleva istuin

Pikkula 501 erotteleva istuin

Pikkula 501 on vesivessan istuin- ja kansiosaa muistuttava huusi-istuin virtsan erottelulla. Istuin toimitetaan virtsan poistoletkulla ja sapluunalla varustettuna. Sapluunan avulla saat tehtyä istuimelle helposti oikean kokoisen reiän huussipenkkiin.

126,00 €