Varastossa ei ole tarpeeksi tuotteita

Suodatinmassa Sauna-Seppo-suodattimeen

Vapaa-ajan asunnon harmaiden jätevesien pudistukseen soveltuva materiaali. Käytetään Sauna-Seppo suodattimen vaihtomassana.

Tuote väliaikaisesti loppu - voidaan korvata TOP 16 Envitop fosforinpoistomassalla tai GeoTrap suodatimassalla.

59,00 €
Sis. Alv
Määrä

Sauna-Sepon suodatinmassa on rakeinen kalkkipohjainen suodinmassa, joka poistaa jätevedestä tehokkaasti fosforin. Puhdistus perustuu massan aiheuttamaan veden pH:n nousuun, joka saostaa fosforin ja poistaa vedestä bakteerit.

Suodatusmassa koostuu kalkin, kipsin ja rautayhdisteiden seoksesta. Puhdistusprosessin aikana suodatusmassa ei tiivisty tai muuta muotoaan. Suodatusmassaan perustuvan puhdistimen toiminta ei ole riippuvainen sähköstä tai tarkasta annostelusta, joten voit olla varma että puhdistimesi toimii tehokkaasti ja varmasti vuodenajoista tai kuormituksen vaihtelusta riippumatta. Vanhan massan voi käyttää maanparannusaineena pellolla tai puutarhassa. Tuotepakkaus voidaan hävittää poltettavan jätteen joukossa.

Saatat pitää myös

Geo Trap suodatimateriaalit
toimitusaika 2-4 vrk

GeoTrap suodatinmassa

Geo Trap suodatinmassat harmaavesisuodattimeen. Vaihtopaketissa on kaksi pussia: massa A - GeoTrap ravinnesieppari ja massa B mineraalihiekka. Paino yhteensä 20 kg. 

49,80 €