Incinolet polttava käymälä
  • Incinolet polttava käymälä

toimitusaika 3-5 vrk

Incinolet sähköpolttokäymälä TR1800

Incinolet on yksi pisimpään markkinoilla olleista polttavista käymälöistä. Se on toimintavarmuudeltaan hyvä, laadukas amerikkalainen tuote. Polttava käymälä sopii erityisesti niille, jotka eivät halua tai pysty käsittelemään käymäläjätettä millään tavoin.

2 890,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Asennusvaiheessa sähköpolttokäymälä vaatii ainoastaan ilmanpoistoputken ulos ja pistotulpan sisään. Erillisiä vesi ja viemäriliitäntöjä ei tarvita, mikä lisää tuotteen käyttömahdollisuuksia huomattavasti. Sähköpolttokäymälä ei myöskään vaadi lämmitettyä tilaa, säiliöitä, kompostointia, kuivikkeita tai kemikaaleja.


Incinolet sähköpolttokäymälän mukana tulee perusasennuspaketti sisältäen poistoilmaputken liitosmuhveineen, muovisen läppäventtiilin, yhden 90 kulman sekä 200 kpl jätepusseja. Poistoilmaputken yläpäähän ei saa laittaa mitään ilmavirtausta estävää hattua koska ilmanvaihto hidastuu ja seurauksena epätäydellinen palaminen.
 

Tiedot:

  • Leveys 38 cm
  • Korkeus 53 cm
  • Syvyys 61 cm
  • Paino 34 kg

Laitteen sähkönkulutus on 1-2 kWh/ käyttökerta.

Teho: 1600W, 230V, 10A, noin 3 henkille. 

Saatat pitää myös

Cinderella Comfort -polttava käymälä

Cinderella Comfort -polttokäymälä

Polttava käymälä. Cinderella Comfort mallilla saadaan selvästi suurin käyttömukavuus verrattuna markkinoilla oleviin polttaviin wc-laitteisiin. Comfort mallin suljetulla ilmankierrolla on loma-asunnon wc-huoneessa sama mukavuustaso kuin kotona. Cinderella Comfort malli on ainoa markkinoilla olevista malleista, joka sopii talvikäyttöön.

4 390,00 €