Incinolet polttava käymälä
  • Incinolet polttava käymälä

Incinolet polttokäymälä TR3500

Sähköpolttokäymälän jätteenä syntyy ainoastaan harmaata tuhkaa. Asennus on helppoa: vain poistoputki ulos ja pistotulppa seinään.  

2 990,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Vesitiivis pussi laitetaan aina ennen käyttöä istuinkulhoon, jotta kulho pysyy puhtaana. Käytön jälkeen polkaistaan istuimen oikealla sivulla olevaa poljinta, jolloin istuinkulhon pohja sekä polttokammion kansi avautuvat ja pussi jätteineen putoaa polttokammioon. Polttojakso aloitetaan painamalla starttinappia, jolloin sähköpoltin ja palokaasuimuri käynnistyvät. Katalysaattori - vastaava kuin autoissa käytettävät - puhdistaa poistoilmasta hajut ja palokaasut.

Useampi henkilö voi käyttää käymälää peräjälkeen polttojakson aikana, kunhan jokaisen käytön jälkeen painetaan starttinappia.

  • Leveys 38 cm
  • Korkeus 53 cm
  • Syvyys 61 cm
  • Paino 34 kg

Laitteen sähkönkulutus on 1-2 kWh/ käyttökerta. 2900W, 230V, 16A, 8 henkilöä.

Laitteen mukana tulee 200 kpl käymäläastian suojapusseja sekä 40cm ilmanpoistoputkea.

Saatat pitää myös

Incinolet polttava käymälä
toimitusaika 3-5 vrk

Incinolet sähköpolttokäymälä TR1800

Incinolet on yksi pisimpään markkinoilla olleista polttavista käymälöistä. Se on toimintavarmuudeltaan hyvä, laadukas amerikkalainen tuote. Polttava käymälä sopii erityisesti niille, jotka eivät halua tai pysty käsittelemään käymäläjätettä millään tavoin.

2 890,00 €
Incinolet suojapaperi

Incinolet- sähköpolttokäymälän suojapaperi

Incinolet- sähköpolttokäymälän kulhoon asetettava suojapaperi. Vahapintainen paperi asetetaan paikalleen ennen jokaista käyntiä ja se edesauttaa syttymisessä sekä estää nesteen ennenaikaisen kulkeutumisen polttosäiliöön.

55,00 €
Cinderella Comfort -polttava käymälä

Cinderella Comfort -polttokäymälä

Polttava käymälä. Cinderella Comfort mallilla saadaan selvästi suurin käyttömukavuus verrattuna markkinoilla oleviin polttaviin wc-laitteisiin. Comfort mallin suljetulla ilmankierrolla on loma-asunnon wc-huoneessa sama mukavuustaso kuin kotona. Cinderella Comfort malli on ainoa markkinoilla olevista malleista, joka sopii talvikäyttöön.

4 390,00 €
Separett Cindi polttava käymälä

Separett Cindi polttava käymälä

Separett Cindi on viimeisin malli polttavia käymälöitä. Se on kuivakäymälä, joka antaa vesivessaa vastaavan mukavuuden ja vapauden. Käymäläjäte poltetaan korkeasa lämpötilassa ja jäljelle jää vain pieni määrä tuhkaa. Vettä tai viemäriä ei tarvita. Cindi toimii kaikissa lämpötiloissa ympäri vuoden. Cindillä on 3 vuoden takuu.

3 199,00 €