ProBio Kompostitehostin
  • ProBio Kompostitehostin

tilaa kaksi tai enemmän ilman toimituskuluja

ProBio Tech Kompostitehostin

ProBio Tech Kompostitehostin tehostaa kaikkien orgaanisten jätteiden, kuten ruoka-, talous-, puutarha- ja käymäläjätteiden, hajoamista ja maatumista. Samalla se vähentää merkittävästi kompostin mahdollista hajuhaittaa. ProBio Tech Kompostitehostimen teho perustuu luonnossa esiintyviin hyötymikrobeihin. Se on 100% kotimainen luomutuote.

11,90 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

ProBio Tech mikrobit elvttävät maaperää ja aktivoivat mikrobikantaa kiihdyttäen kompostoitumista. 

Annosteluohje: 1 litra 20-50 litraan vettä. Pullossa 1 litra.

Aine on tiiviste ja sitä laimennetaan ennen käyttöä. Levitetään esim. sumutinpullolla kompostiin tai käymälään käytön yhteydessä. Valmiiksi laimennettu käyttöliuos säilyy aktiivisena noin 2 vrk, minkä jälkeen teho alkaa heikentyä. 

Tuotetta on saatavissa myös suuremmissa kanistereissa - kysy meiltä lisää.

Lataa

Pro Biotech Kompostitehostin

Pro Biotech kompostitehostin tuotekortti

Lataa (776.37k)

Saatat pitää myös

PuuCee Janne Biohajottaja pullossa
toimitusaika 2-3 vrk

PuuCee Janne Biohajottaja 700g

PuuCee Janne Biohajottajaa käytetään kuivakäymälän hajunpoistoon. Biohajottaja tehostaa kompostoitumista, torjuu kärpäsiä ja antaa käymälätilaan miellyttävän tuoksun. Vanha tuttu, suosittu tuote uudessa muovipullossa.

21,50 €
GeoTrap Ravinnesieppari
Toimitusaika 1-3 pv

GeoTrap - Haju- ja ravinnesieppari

Suodatushiekka, joka estää erityisesti typen ja fosforin valumisen ympäristöön ja niin estää lähivesistöjen rehevöitymisen ja pohjavesien pilaantumisen. Pakkauksessa 9 kg. Erittäin riittoisaa - vain muutama ruokalusikallinen/käynti huussissa tai 700 käyttövuorokautta / asukas jäteveden suodattimessa.

24,90 €
toimitusaika 2-4 vrk

ProBio Tech Kasvutehostin

ProBio Tech Kasvutehostin on tarkoitettu kasvien, kasvisten, nurmikon yms. kasteluun ja hoitoon. Sen säännöllinen käyttö varmistaa paremman sadon ja terveemmät kasvit.

11,90 €