kompostimöyhennin
  • kompostimöyhennin

toimitusaika 2-4 pv

Johanna kompostorin sekoittaja

Johanna kompostimöyhennin kompostin sekoittamiseen ja ilmaamiseen. Erittäin tukeva 90 cm puuvarsi, jossa on automaattisesti sulkeutuva ja aukeava metallinen siipirakenne. Tällä ilmaat kompostisi kevyesti.

18,90 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

Johanna kompostimöyhennin on ruotsalainen laatutuote. Tukeva rakenne kestää varmasti kovassakin käytössä vuosia ja tarvittaessa puuvarren voi uusia. Kokonaispituus 94 cm ja paino 0.5 kg.

Happi on edellytys kompostoitumisprosessille ja siksi on tärkeää että kompostimassan rakenne on kuohkea. Kompostorin toimintaa voi kiihdyttää myös siihen tarkoitetuilla aineilla esim. Neko ja Kekkilä.

Saatat pitää myös

Kekkilä huussikompostoija
tilaa kaksi tai enemmän ilman postikuluja

Kekkilä Huussikompostoija

Kekkilä Huussikompostoija on tehokas ja helppokäyttöinen kompostivalmiste, joka parantaa käymäläjätteen hygieenistä rakennetta ja vähentää epämiellyttäviä hajuhaittoja. 

14,90 €
Johanna lämpökompostori
  • Alennuksessa!
Ilmainen toimitus noutopisteeseen!

Johanna lämpökompostori

Pikkuvihreän Johanna lämpökompostori on klassikko! Tässä on tehokas kompostori jonka hinta-laatusuhde on ylivertainen. Johannassa voit kompostoida niin keittiö- kuin puutarhajätettä tehokkaasti. Kevyt ja kestävä rakenne, valmistettu kierrätysmuovista. Tilavuus 330 l.

195,00 €