varastossa

Green käymäläjätekompostori

Pikkuvihreän Green käymäläjätekompostori sopii kaikenlaisen käymäläjätteen kompostointiin. Se erottaa nesteen kompostimassasta kanisteriin. Säiliön tilavuus on 330 l ja sitä on helppo siirrellä tukevien pyörien avulla.

465,00 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

Kompostoituva massa saa happea venttileistä ja kannen ilmastointihatun kautta. Kannessa on tukeva kahva.

Pakettiin kuuluu: kompostorisäiliö+välipohja, nesteletku ja -kanisteri, renkaat

Kompostorin mitat ovat:

  • korkeus 920 mm
  • leveys 660 mm
  • syvyys 820 mm
  • tilavuus 330 l
  • materiaali LDPE-muovi
  • valmistusmaa Suomi

Käymäläjätettä suositellaan kompostoitavaksi vähintään vuoden verran suljetussa kompostorissa. Kompostista mahdollisesti valuvaa suotonestettä ei saa päästää luontoon, vaan se on kerättävä ja kompostoitava muun massan kanssa. Mikäli käymäläjäte on märkää, on hyvä käyttää turvetta ja muuta kuivaa puutarhajätettä kompostorissa sitomassa nestettä.

Saatat pitää myös

Pakastava käymälä freezing toilet
toimitusaika 2-5 vrk

Privetti pakastava käymälä

Pikkuvihreän jo klassikoksi muodostunut pakastava käymälä, Privetti toimii käytännössä kuten tavallinen kotipakastin. Privetti pakastaa käymäläjätteen nopeasti ja estää näin bakteerikasvun sekä epämiellyttävien hajujen muodostumisen. Asennukseen tarvitaan vain normaali verkkovirta, ei tuuletus- tai nesteletkuja. Uudessa Privettimallissa on lämmitetty istuinrinki ja tukeva kahva laitteen siirtelyä varten.

1 290,00 €
Johanna lämpökompostori
  • Alennuksessa!
Ilmainen toimitus noutopisteeseen!

Johanna lämpökompostori

Pikkuvihreän Johanna lämpökompostori on klassikko! Tässä on tehokas kompostori jonka hinta-laatusuhde on ylivertainen. Johannassa voit kompostoida niin keittiö- kuin puutarhajätettä tehokkaasti. Kevyt ja kestävä rakenne, valmistettu kierrätysmuovista. Tilavuus 330 l.

195,00 €