• Vain verkkokaupasta
Separett lämpökompostori
  • Separett lämpökompostori

Ei varastossa

Separett-lämpökompostori 250 l

Lämpökompostori tehokkaaseen kompostointiin. Separett on lämpökompostori jota voidaan käyttää vuoden ympäri. Tuotteen avulla kaikki orgaaninen jäte keittiöstä ja puutarhasta voidaan kompostoida omalla tontilla. Kompostori kykenee vastaanottamaan 5 henkilön jätteet tai vaihtoehtoisesti noin 20-25 l viikossa. Keskimääräinen kompostointiaika on n. 10-12 viikkoa.

575,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Separett lämpökompostori on valmistettu ympäristöystävällisestä ja kierrätettävästä polyeteenimuovista. Tukeva huoltovapaa rakenne. Säiliössä on kaksoisseinämä, jonka väli on eristetty polystyreenillä. Säiliössä on myös lisäeristystä varten sisäkansi, jota käytetään aloitettaessa ja kylmien kausien aikana.

Separett lämpökompostori on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Kompostorissa voi kompostoida keittiö- ja puutarhajätettä. Lopputuote on hienoa ja ravinteikasta multaa. Paksun eristyksen ansiosta Separett lämpökompostori toimii aina -30 celsiusasteeseen saakka. Kaikkien kylmimpiä kelejä varten kompostorin mukana toimitetaan vielä erillinen välikansi. Koko kompostorin korkeudelta paikaltaan liukuva suuri etuluukku tekee kompostorin tyhjentämisestä helppoa. Kompostisäiliön pohja on kaksinkertainen ja kannessa oleva ilmaventtiili takaa hyvän ilmanvaihdon. Kansi pysyy kiinni kumikiinnikkeen avulla ja auki puolestaan kannen ja rungon väliin taittuvan pidikkeen varassa. Kompostorin tilavuus on noin 250 litraa ja eristeen paksuus 70 mm. Kompostori pystyy käsittelemään 5 henkilön keittiöjätteet tai 20-25 litraa viikossa.

Käyttö

Keskimääräinen kompostointiaika on n. 10-12 viikkoa. Kompostoriin on lisättävä säännöllisesti kompostoitavaa materiaalia ja tarvittaessa myös herätettä tai kuiviketta. Mukana seuraa myös letkuliitin, joka voidaan asentaa poistoputkeen jos halutaan kerätä valumavesi lannoitteeksi.

Toimituksen sisältö 

Lisäkansi eristykseen, kompostiruuvi möyhennykseen, lecasoraa pohjalle asennettavaksi, lämpömittarin ja valumaveden poistoliitännän.

Huom! 10 vuoden takuu.

  • Tilavuus noin 250 litraa
  • Paino 30 kg
  • Korkeus 1000 mm
  • Työskentelykorkeus 150-900 mm
  • Halkaisija 750 mm
  • Eristeen paksuus 70 mm solumuovi ja kaksinkertainen seinämä
  • Kapasiteetti5 henkilön jätteet tai 20-25 l viikossa
  • Kompostoitava aines: puutarha- ja keittiöjäte

Lataa

Separett lämpökompostori

Separett lämpökompostori Info

Lataa (1.12M)

Saatat pitää myös

Globe kompostori

Globe-kompostori

Globe kompostori soveltuu puutarha-, käymälä ja talousjätteen kompostointiin pienkiinteistöillä ja kesämökeillä. Globen kansi mahdollistaa helpon täytön ja sekoituksen. Tyhjennettäessä kompostorin yläosa siirretään ja kompostijäte lapioidaan mahdolliseen jatkokompostoriin.

195,00 €