Wostman istuin ei erotteleva
  • Wostman istuin ei erotteleva
  • posliinipytty kuivakäymälään

toimitusaika 3-5 vrk

Posliini-istuin kuivakäymälään

Kuivakäymälään sopiva posiini-istuin. Helppo pitää puhtaana ja on käyttäjälleen helppo sekä tyylikäs ratkaisu. Alle voidaan valita sopiva kompostoiva säiliö, kuten esim. Green Toilet joko 120 l tai 330 l. 

485,00 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

Istuin ei ole erotteleva, vaan sekä kiinteä että nestemäinen jäte menee samaan säiliöön ja erottelu voidaan hoitaa kompostisäilön sisässä.

Istuimen mitat:

  • Leveys 39,5 cm
  • Syvyys 58 cm
  • Istuinkorkeus 45 cm
  • Yhdeputken (putki isuimen ja käymälälaitteen välissä) halkaisija 20 cm

Erikseen meillä on myynnissä koko paketti nimellä Green Toilet LUX. Se sisältää posliini-istuimen, kompostisäiliöt, asennustarvikkeet sekä tuuletuspaketin.

Saatat pitää myös

Wostman erotteleva posliini-istuin
toimitusaika 2-4 vrk

Wostman erotteleva posliini-istuin

Virtsan erotteleva, posliininen WC-istuin käytettäväksi esim. kellariin asennettavan kompostisäiliön istuimena. Virtsa ohjautuu erilliseen virtsasäiliöön tai suodattimeen ja kiinteä jäte kulkeutuu ilmastoituun kompostisäiliöön (esim. Green Toilet 330®).

695,00 €
toimitusaika 2-4 vrk

Green Toilet LUX

Green Toilet paketti, jossa istuimena on posliininen istuin joko virtsan erottelulla tai ilman. Tämä kuivakäymäläratkaisu sopii hyvin kohteisiin, joissa on huoltotilaa alla. Paketissa on Green Toilet kompostisäiliö, siihen vaihtoastia, posliini-istuin, laadukas sähköllä toimiva kanavatuuletin sekä tarvittavat tuuletusputket, jätekuilu sekä kiinnikkeet.

1 390,00 €