• Alennuksessa!

toimitusaika 2-4 päivää

MullToa 25 haihduttava käymälä

MullToa 25 on biologinen käymälä jossa sekoitetaan kiinteä jäte, neste ja erikoiskuivike. Lopputuotteena saa nopeasti hyvää maanparannusainetta.

1 550,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Automaattinen, sähkökäyttöinen sekoitin käynnistyy jokaisen käyttökerran jälkeen ilmaten jätteen ja sekoittaen kuivikkeen jätteeseen. Näin kompostoituminen on tehokasta ja nopeaa. Termostaatti ohjaa lämpötilaa kompostiosassa ja pitää näin kompostoinnin aina mahdollisimman tehokkaana. Valmis kompostituote otetaan ulos laatikosta, käymäläistuimen alta.

Tuuletin vetää ilmaa ulos venttiiliputkesta vieden hajut ulos. Käymälä asennetaan suoraan lattialle. Tarvittava tila on 55x 120cm. Vaatii toimiakseen +18°C (suositus).

Kapasiteetti: 3-4 henkilön ajoittainen käyttö tai 2-3 henkilön jatkuva käyttö

Huipputeho: 300W

Mitat: 65x55x71cm (k x l x s)

Muista tilata myös Mulltoa-asennuspaketti.

Lataa

Mulltoa käyttöohje

Mulltoa käyttöohje kaikki maliit FI, SWE, ENG

Lataa (2.18M)

Saatat pitää myös

MullToa 55 haihduttava käymälä

MullToa 55 riittää neljän henkilön jaksottaiseen käyttöön ja toimii hyvin koko kesämökkikautesi ajan. Mulltoa kompostoi kiinteän ja haihduttaa nestemäisen jätteen.

2 390,00 €

MullToa 65 haihduttava käymälä

MullToa 65 on markkinoiden ainoa Ruotsissa valmistettu käymälä, joka on ympäristöhyväksytty ja jolla on Joutsenmerkki. Käymälä soveltuu tilavuudeltaan neljän henkilön ympärivuotiseen käyttöön.

2 450,00 €