• Alennuksessa!

Juomaveden suodatin JV Purifier 2 aktiivihiili/sedimentti

Aktiivihiilen avulla tapahtuva juomaveden suodatus poistaa bakteeritoksiineja, klooria ja ammoniakkia, sekä eri materiaaleista liuenneita orgaanisia jäämiä ja metalleja. Kunnallistekniikkaan liittyneissä kohteissa juomaveden suodatus mahdollistaa myös mm. kloorin poistamisen vedestä.

159,00 €
111,30 € Säästä 30%
Sisältää alv:n
Määrä

Juomaveden suodatus 5‐Micronin avulla vähentää kloorin, pahan hajun ja epämiellyttävien makujen määrää vedessä. Soveltuu kerrostaloon, omakotitaloon, rivitaloasuntoihin, mökkikäyttöön, veneisiin ja matkailuautoihin.

Suodattimen kapasiteetti on 7500l. Jotta juomaveden suodatus toimisi toivotulla tavalla, on suodattimen vaihtoväli on n. 6 kk.

Helppo asentaa. Ei tarvitse erillistä sähköä. Toimii vedenpaineella. Toimintapaine 1,4 ‐ 5,97kg / cm2. Sisältää oman hanan joka tulee tiskipöydälle erikseen käytettäväksi, kun lasketaan suodatettua vettä.

Saatat pitää myös

Suodatin 10" Whole House

Whole house -suodatin sedimenttisuodattimella. Lian, humuksen, ruosteen ja muiden pienhiukkasten suodatin, jossa on kätevä kolmiasentoinen venttiili, jolla suodattimen saa pois päältä, ohittamaan suodatus suodattimen säästämiseksi ja suodatuksen päälle.

85,00 €