• Alennuksessa!
Sauna-Seppo
  • Sauna-Seppo

Sauna-Seppo suodatin

 Sauna-Seppo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, painovoimaiseen suodatustekniikkaan perustuva puhdistin.

Katso esittelyvideo Sauna-Seposta.

390,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Pienetkin määrät pesu- tai  saunavettä sisältävät vesistöjä rehevöittävää fosforia, jota ei tulisi johtaa puhdistamattomana vesistöön. Helpoin ratkaisu pesuvesien puhdistamiseen on Sauna-Seppo.

Sauna-Seppo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, painovoimaiseen suodatustekniikkaan perustuva puhdistin. Sauna-Seppo sopii kesä-, siirtolapuutarha- ja mummonmökkien sekä rantasaunojen vähäisten kylpy- ja tiskivesien puhdistukseen. Sauna-Seppo puhdistaa pesuvedet suodattamalla ne fosforinpoistomassan läpi painovoiman avulla. Veden kiintoaineet jäävät puhdistimeen. Fosforinpoistomassa poistaa vedestä fosforin ja bakteereita. Puhdistetun veden voi johtaa maastoon.

Sauna-Sepon asentaminen on helppoa ja onnistuu ilman ulkopuolista apua selkeiden ohjeiden avulla. Sauna-Sepon voi asentaa maan pinnalle tai maan alle, rakennusten seinustoille tai kellariin. Asentamisessa liitetään vain tulo- ja poistoputket paikoilleen ja huolehditaan tuuletuksesta.

Sauna-Seppo on pienikokoinen, kevyt ja helppo käsitellä. Tuotetta voi käyttää myös vesistöjen lähistöillä tai kallioisilla tonteilla, joissa imeytysjärjestelmien asentaminen on hankalaa tai jopa mahdotonta.

Sauna-Seppo on hintaluokassaan ainoa desinfioiva puhdistin, joka poistaa jätevedestä fosforin lisäksi bakteereita.

Lataa

Sauna-Seppo esite

Sauna-Seppo esite suomeksi

Lataa (3.04M)

Saatat pitää myös

Sako-Jussi suodatinkaivo

Sakosuodatinkaivo toimii mökin ja saunan harmaiden vesien esipuhdistajana kemiallisen tai biologisen puhdistamon yhteydessä. Sako-Jussi sopii myös saunan pesuvesien suodattimeksi yksinään. Saunan pesuvesien kiintoaineet ja rasva jäävät sakosuodattimessa olevaan nailonsuodattimeen.

575,00 €

BioBox M -pienpuhdistamo

BioBox M on pesu- sekä tiskivesien puhdistukseen tarkoitettu pienpuhdistamo. Laite käsittelee korkeimmillaan 375l/ vrk. Puhdistamo poistaa orgaanista ainesta ja ravinteita tiukimpien ranta- ja pohjavesialueille tarkoitettujen haja-asutus- säännösten mukaisesti (BOD 90%, P 85 %, N40 %).

615,00 €