• Alennuksessa!

Viimeiset tuotteet varastossa

Sako-Jussi suodatinkaivo

Sakosuodatinkaivo toimii mökin ja saunan harmaiden vesien esipuhdistajana kemiallisen tai biologisen puhdistamon yhteydessä. Sako-Jussi sopii myös saunan pesuvesien suodattimeksi yksinään. Saunan pesuvesien kiintoaineet ja rasva jäävät sakosuodattimessa olevaan nailonsuodattimeen.

575,00 €
460,00 € Säästä 20%
Sis. Alv
Määrä

Sako-Jussi on kevyt ja pienikokoinen sakokaivo. Tuote sopii kaikenlaisiin kohteisiin kuten kallioisiin paikkoihin tai saaristoon, jonne on vaikea kuljettaa suuria suodattimia. Maan alle rakennettaessa tulee sakosuodattimessa pitää vettä vuoden ympäri. Suodattimen jäätyessä laite sulatetaan lämpimällä vedellä. Sako-Jussin sijoittaminen Termosuojaan helpottaa asentamista ja se on mahdollista lämpöeristää ESP eristeellä.

Sakosuodatin poistaa harmaasta vedestä kiintoaineet ja rasvat, mutta typpeä ja fosforia vain kiintoaineiden muodossa.Toimituspakkauksessa on mukana 1 kpl suodatinpusseja, 75mm tuuletusputki (1m), sadehattu ja t-haara. Korkeus 650mm, halkaisija 560mm. Suodatin puhdistetaan tarpeen mukaan.

Saatat pitää myös

toimtusaika 1-3 vrk

BioBox M -pienpuhdistamo

BioBox M on pesu- sekä tiskivesien puhdistukseen tarkoitettu pienpuhdistamo. Laite käsittelee korkeimmillaan 375l/ vrk. Puhdistamo poistaa orgaanista ainesta ja ravinteita tiukimpien ranta- ja pohjavesialueille tarkoitettujen haja-asutus- säännösten mukaisesti (BOD 90%, P 85 %, N40 %).

615,00 €