Biolan Light harmaavesisuodatin
  • Biolan Light harmaavesisuodatin
  • Biolan harmaa vesisuodatin asennusesimerkki
  • Biolan Light harmaavesisuodatin

toimitusaika noin 5-7 vrk

Biolan harmaavesisuodatin Light

Lämpöeristämätön suodatinmoduuli pesuvesille, kesäkäyttöön tai sisäasennukseen. Kapasiteetti 300 litraa/vrk.

Laite voidaan asentaa maan päälle tai osittain upottaen.

Katso tuotevideo.

435,00 €
Sis. Alv
Määrä

Kotimainen ja ekologinen suodatinmateriaali.

Suodatinmateriaalin vaihtoväli n. 100 käyttövuorokautta.

Korkeus 58cm, syvyys 96cm, leveys 56cm.

Paino ilman suodatinmateriaalia 24kg

Biolan Harmaavesisuodatin lightin toiminta perustuu jäteveden mekaaniseen ja biologiseen suodattamiseen. Suodattimessa käytetään eloperäistä suodatinmateriaalia, johon jäteveden epäpuhtaudet tarttuvat. Materiaalin pinnalla elävä pieneliöstö käyttää veden epäpuhtauksia ravinnokseen. 

Moduulissa on viisi päällekkäin sijoitettua suodatinlaatikkoa. Jätevesi johdetaan ylimmäiseen suodatinlaatikkoon. Suodattimen sisällä jätevesi valuu vaakavirtauksena, painovoimaisesti suodatintasolta toiselle laatikon päädyssä olevien aukkojen kautta

Harmaavesisuodatin Lightin käyttö

Puhdistamo sietää pieniä määriä siivouksessa käytettäviä antibakteerisia ja klooripohjaisia puhdistusaineita. Pesuaineiden annostelussa tulee noudattaa valmistajan antamia ohjeita.

Suodattimeen ei saa johtaa WC:n tai kuivakäymälän jätevesiä, sade-, hule- tai perustusten kuivatusvesiä. Puhdistamoon ei saa johtaa myrkyllisiä kemikaaleja tai niitä sisältäviä aineita, jotka voivat tappaa jätevettä puhdistavat pieneliöt, esimerkiksi putkenavausaineet, maalit, öljyt, liuottimet. Haitalliset aineet tunnistaa tuotteen pakkauksen kemikaalimerkinnöistä.

Suodattimen talvisäilytys

Suodatinmateriaalilaatikot jätetään suodattimen sisälle. Suodatinmateriaalin jäätyminen ei vahingoita laitteen rakenteita. Mikäli suodatinmateriaali on keväällä käyttöön otettaessa jäässä, se sulatetaan valuttamalla suodattimen läpi lämmintä, puhdasta vettä.

Lataa

Biolan Light mittakuva

Biolan harmaavesisuodatin Light mittakuva

Lataa (86.57k)

Biolan Light käyttöohje

Biolan Light käyttöohje

Lataa (42.45k)

Saatat pitää myös

  • Alennuksessa!
toimitusaika 2-5 vrk

BioBox M -pienpuhdistamo

BioBox M on pesu- sekä tiskivesien puhdistukseen tarkoitettu pienpuhdistamo. Laite käsittelee korkeimmillaan 375l/ vrk. Puhdistamo poistaa orgaanista ainesta ja ravinteita tiukimpien ranta- ja pohjavesialueille tarkoitettujen haja-asutus- säännösten mukaisesti (BOD 90%, P 85 %, N40 %).

649,00 € 619,00 €
GeoTrap suodatin
varastossa

GeoTrap harmaavesisuodatin

Pikkuvihreän Geotrap harmaavesisuodatin on tehokas, varmatoiminen sekä yksinkertainen puhdistin esimerkiksi kesämökin harmaiden jätevesien (pesuvedet) suodatukseen. Puhdistusteho perustuu GeoTrap-ravinnesiepparimassaan, joka on kehitetty Turun Yliopiston ja Åbo Akademin yhteistyönä. Se on täysin luonnosta peräisin oleva mineraali, jolla on erinomainen kyky sitoa ravinteita, kuten fosforia ja typpeä, itseensä

649,00 €