GeoTrap suodatinmateriaali
  • GeoTrap suodatinmateriaali

Viimeiset tuotteet varastossa

GeoTrap harmaan veden suodatusmassa suodatinpussissa

Nyt GeoTrap ravinnesiepparia saa myös kätevällä suodatinpussilla! GeoTrap on tehokas suodatimateriaali harmaavesisuodattimiin ja kestosuodatinpussin kanssa sitä voi käyttää monissa muissakin suodattimissa kuin Pikkuvihreän GeoTrapissa. Suodatinpussi pitää suodatusmassan suodattimen sisällä ja päästää puhdistettavan likaveden lävitseen. Pussi helpottaa merkittävästi myös suodatinmassan vaihtoa.

49,80 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

GeoTrap haju- ja ravinnesieppari on kehitetty kuivakäymälöiden ja harmaavesisuodattimien nesteiden puhdistukseen. Haju- ja ravinnesieppari estää haitallisen typen ja fosforin valumisen vesistöihin sitomalla ne itseensä. Käytön jälkeen ravinteilla ladattu GeoTrap on erinomainen ja luonnollinen tapa kierrättää takaisin kasveille niiden tarvitsemat ravinteet. 

Käyttö: aseta suodatinpussi harmaavesisuodattimeen siten, että tuleva likavesi kulkee suodattimeen kuten esim. oheisessa kuvassa. Kaada koko määrä (9 kg) GeoTrap ravinnesiepparimassaa suodattimen sisään. Tämä annos riittää esimerkiksi peruskesämökkikäytössä saunan pesuvesien puhdistukseen. Kesäkauden käytössä suodatimassa vaihdetaan kerran vuodessa.  Käytön jälkeen koko pussi nostetaan suodattimesta ja viedään esim. kasvien tai puiden juurille lannoitteeksi tai lisätään kompostiin. GeoTrap haju- ja ravinnesieppari soveltuu kaikkiin harmaavesisuodattimiin. Suodatinpussi on tarkoitettu uudelleen käytettäväksi. 

Toimitussisältö: GeoTrap suodatinmassaa 9 kg, suodatinpussi; pohjan halkaisija 50 cm, korkeus 70 cm, tiheys 250 my

Saatat pitää myös

GeoTrap Ravinnesieppari
Toimitusaika 1-3 pv

GeoTrap - Haju- ja ravinnesieppari

Suodatushiekka, joka estää erityisesti typen ja fosforin valumisen ympäristöön ja niin estää lähivesistöjen rehevöitymisen ja pohjavesien pilaantumisen. Pakkauksessa 9 kg. Erittäin riittoisaa - vain muutama ruokalusikallinen/käynti huussissa tai 700 käyttövuorokautta / asukas jäteveden suodattimessa.

24,90 €