Geo Trap suodatimateriaalit
  • Geo Trap suodatimateriaalit
  • GeoTrap suodatinmassat
  • geoTrap massat suodattimen sisällä

Toimitusaika 1-3 pv

GeoTrap suodatinmassa

Geo Trap suodatinmassat harmaavesisuodattimeen. Vaihtopaketissa on kaksi pussia: massa A - GeoTrap ravinnesieppari ja massa B mineraalihiekka. Paino yhteensä 20 kg. 

49,80 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

NanoGeo Finlandin kehittämä tehokas, yksinkertainen ja luonnollinen harmaan veden suodatukseen ja ravinteiden sitomiseen kehitetty aine. Käytön jälkeen massa kauhotaan pois suodattimesta ja se voidaan kompostoida esim. puutarhajätteen mukana. Uusi massa kaadetaan suodattimeen: Massa A GeoTrap isompaan säiliöön ja massa B pienemmmän sisälieriön sisään.

GeoTrap suodatusmassa riittää jopa 700 käyttövuorokaudeksi/asukas. Mökkikäytössä suosittelemme vaihtamaan massat kerran vuodessa. Suodatusta voi myös tehostaa lisäämällä GeoTrap-massaa käytön aikana suodattimeen.

GeoTrap-massoja voidaan käyttää myös muissa harmaan veden suodattimissa - kysy lisää meiltä!

Lataa

GeoTrap asennus- ja käyttöohje

GeoTrap asennus- ja käyttöohje suomeksi

Lataa (638.61k)

GeoTrap esite FI

GeoTrap harmaavesisuodatinesite

Lataa (517.6k)

GeoTrap gråvattenfilter brochyr

GeoTrap brochyr på svenska

Lataa (544.86k)

Saatat pitää myös

GeoTrap suodatin
Ilmainen toimitus Suomessa

GeoTrap harmaavesisuodatin

Pikkuvihreän Geotrap harmaavesisuodatin on tehokas, varmatoiminen sekä yksinkertainen pienpuhdistamo esimerkiksi kesämökin harmaiden jätevesien (pesuvedet esim. saunasta ja keittiöstä) suodatukseen. Puhdistusteho perustuu GeoTrap-ravinnesiepparimassaan, joka on kehitetty Turun Yliopiston ja Åbo Akademin yhteistyönä. Se on täysin luonnosta peräisin oleva mineraali, jolla on erinomainen kyky sitoa ravinteita, kuten fosforia ja typpeä, itseensä

649,00 €
GeoTrap suodatinmateriaali
varastossa

GeoTrap harmaan veden suodatusmassa...

Nyt GeoTrap ravinnesiepparia saa myös kätevällä suodatinpussilla! GeoTrap on tehokas suodatimateriaali harmaavesisuodattimiin ja kestosuodatinpussin kanssa sitä voi käyttää monissa muissakin suodattimissa kuin Pikkuvihreän GeoTrapissa. Suodatinpussi pitää suodatusmassan suodattimen sisällä ja päästää puhdistettavan likaveden lävitseen. Pussi helpottaa merkittävästi myös suodatinmassan vaihtoa.

49,80 €