Jätevesien käsittely

Pikkuvihreä on erikoistunut ns. harmaiden vesien eli esimerkiksi saunasta ja keittiöstä tulevien jätevesien puhdistukseen. Monet mökkiläiset haluavat huolehtia ympäristöstään ja hoitaa jätevesien käsittelyn kuntoon pienpuhdistamoilla. Myös uusi haja-asutusalueiden jätevesiasetus, joka astui voimaan 3.4.2017, tuo velvoitteita mökkiläisille. Tässäkin asiassa tarjoamme markkinoiden parhaat tuotteet ja erityisesti neuvonnan.

Mikäli olet epävarma, tarvitaanko kiinteistölläsi muutostöitä, kannattaa ottaa yhteyttä oman kuntasi rakennus- tai ympäristöpuoleen. Uusi asetus tuo voimaan ns. jätevesien käsittelylle ns. minimitason. Monissa kunnissa on kuitenkin asetuksesta kireämpiä vaatimuksia, joten omasta mökki- tai asuinkunnasta saa parhaan tiedon. Hyvää tietoa on myös Ympäristöhallinnon verkkosivuilla: Kiinteistön jätevesien käsittely

Jätevesien käsittely

Näytetään 1 - 6 yhteensä 6 tuotteesta

BioBox M -pienpuhdistamo

BioBox M on pesu- sekä tiskivesien puhdistukseen tarkoitettu pienpuhdistamo. Laite käsittelee korkeimmillaan 375l/ vrk. Puhdistamo poistaa orgaanista ainesta ja ravinteita tiukimpien ranta- ja pohjavesialueille tarkoitettujen haja-asutus- säännösten mukaisesti (BOD 90%, P 85 %, N40 %).

615,00 €

Vestelli Biopuhdistaja 3

Tehokas pesu-, tiski- ja suihkuvesien puhdistaja omakotitaloon tai kesämökille. Toimitusmyynti, myymälässä mallikappale. Rahti kaikkialle Suomeen 150,- e

3 150,00 €

Green Rock Iisi H1 saunasuodatin

IISI H1 SAUNA – harmaavesisuodatin puhdistaa tehokkaasti 100 L pesuvesiä vuorokaudessa. Se soveltuu hyvin kantovesillä varustetun saunan pesuvesien ohjattuun käsittelyyn. Puhdistus tapahtuu biologisesti ja vesi virtaa suodattimen läpi painovoimaisesti. Huolto on helppoa. Vaihdat kompostoituvan suodattimen kerran vuodessa.

349,00 €

Biojussi Mökki

Biojussi Mökki 650 on mökin harmaiden vesien puhdistukseen täydellinen järjestelmä. Kapasiteetti 600 l / vrk. 

1 860,00 €