Nouto vain myymälästä

Tuplahuussi harjakatolla

MALLI NÄHTÄVILLÄ NÄYTTELYALUEELLAMME.

Monipuolinen, kaksiosastoinen huussirakennus. Voidaan tehdä kaksiosastoiseksi huussiksi (esim naiset/ miehet), yhdeksi suureksi huussitilaksi tai huussi- ja varastotilaksi.

1 950,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

HUOM! Kuljetus sovittava erikseen! Hinta ei sisällä mahdollista rahtia. Ota yhteys liikkeeseemme.

Toimitusaika 1-2 viikkoa. Kysy meiltä myös pystytyspalvelua.

Peruspaketti myydään maalaamattomana, elementteinä ja noudettuna yrityksen toimitiloista. Laite myydään erikseen. Huussin voi tilata Green Toilet-, Biolan-, L&T- ja Euromakkilaitteelle yhteensopivaksi. Laite myydään erikseen. Lisätilauksesta maalaus. 

 

Rakennuksen koko pystytettynä: Leveys 200cm, syvyys 175cm (sisältäen askelman), korkeus 260cm. Oven leveys 82cm, korkeus 180cm.

Huussit myydään puuvalmiina, elementteinä lavalla. Elementit maalataan tilauksesta (lisähinta 350€ + maalit). Lisätilauksesta myös pystytyspalvelu (kysy lisää myymälästä!).

 

Huussi voidaan valmistaa joko kahdella käymälätilalla tai vaihtoehtoisesti käymälä- ja varastotilalla. Rakennus voidaan tehdä myös ilman väliseinää, jolloin saadaan yksi suuri käymälätila, jolloin toinen ovista voidaan muuttaa ikkunalliseksi seinäksi.

 

Kuljetuspaketin koko: l: 175cm, p: 220cm, k: 90cm. Paino n. 275kg.

 

Huom! Jos valitaan Euro- Makki, laite ei sovi asennettavaksi sellaisenaan. Laite täytyy joko kaivaa syvemmälle (n. 10cm) tai tarvittaessa siitä voidaan sahata pieni osa pois.

Saatat pitää myös

Inva-huussi

leveys 2,30 cm  syvyys 2,40 cm korkeus harjalle 2,70 cm.

Hinta elementteinä, maalaamattomana vapaasti myymälässämme.

Pyydä tarvittaessa tarjous maalauksesta, kasauksesta ja rahdista. 

 

2 295,00 €