Nouto vain myymälästä

Perinteinen Isohuussi

Isohuussin malli on esillä näyttelyalueellamme.

Elementtirakennus valmistetaan suomalaisesta puusta.

Huussi koostuu elementeistä, jotka ovat nopeita pystyttää sekä helppoja kuljettaa vaikka henkilöauton peräkärryssä.

1 395,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Isohuussi myydään puuvalmiina, helposti kasattavina elementteinä lavalla. Elementit maalataan tilauksesta. Lisätilauksesta myös pystytyspalvelu - kysy lisää myymälästä.

Toimitusaika 1-2 viikkoa. 

Huussiin soveltuvat useiden eri valmistajien käymälälaitteet (esim. Green Toilet, Euro- Makki, Biolan). Laite myydään erikseen.

Rakennuksen mitat pystytettynä: korkeus 260cm, oviaukon leveys 82cm ja oviaukon korkeus 180cm. Pohjan ala 130 x 175cm (sisältää askelman).

Kuljetuspaketin koko: p: 235, l: 130, k: 72cm. Paino n.200kg

HUOM! Huussirakennusten kuljetus sovittava erikseen! Hinta ei sisällä mahdollista rahtia. Ota yhteys liikkeeseemme.

Huom! Jos valitaan Euro- Makki, niin laite ei mahdu asennettavaksi sellaisenaan. Laite on joko kaivettava syvemmälle (n. 10cm) tai tarvittaessa siitä voidaan sahata pieni osa pois.

Saatat pitää myös

Nouto myymälästä

Pikkula-huussi

Elementtirakenteinen Pikkula-huussi on nopea ja helppo pystyttää elementeistä. Toimitus sisältää kaiken tarvittavan. Pikkula-huussin voi tilata esim. Green Toilet, Euro-Makki tai Biolan kompostikäymälaitteelle mitoitettuna. Laite myydään erikseen.

1 195,00 €
työmaakäymälä
  • Alennuksessa!
toimitusaika 1-3 pv

Työmaakäymälä

Heti valmis wc, ns. "bajamaja". Ei vaadi juoksevaa vettä tai viemäriliitäntää. Varustelu on lainmukainen esim. rakennustyömaiden käyttöön. Tyhjennysväli 4-6 kk imuautolla. Helppo siirtää, paino n. 70 kg. Väri vihreä.

849,00 € 509,40 € -40%
toimitusaika 2-5 pv

Omahuussi

Pikkuvihreän Omahuussi on perinteisen näköinen, laadukas ja Suomessa valmistettu huussirakennus. Omahuussi toimitetaan kokonaan valmiina - maalattu sisältä ja ulkoa, kattohuopa asennettuna. Toimitukseen kuuluu 21 x 62 cm ikkuna, jonka saa asennettuna joko oikealle tai vasemmalle puolelle tai irrallisena (voi myös itse asentaa).

1 280,00 €