Toimitusaika 1-3 vko

Perinteinen Isohuussi

Perinteinen Isohuussi on tilava ja tyylikäs suomalainen huussirakennus. Se voidaan tilata erilaisille käymälälaitteille sopivana, esim. lattia-asennuksella tai perinteisellä istuinpulpetilla.

Huussi toimitetaan puuvalmiina elementteinä, jotka ovat nopeita pystyttää sekä helppoja kuljettaa vaikka henkilöauton peräkärryssä. Paketissa on mukana kaikki pystytykseen tarvittava, myös kattohuopa.

1 490,00 €
Sis. Alv
Määrä

Isohuussi myydään puuvalmiina, helposti kasattavina elementteinä lavalla. Materiaalina kotimainen ulkovuorilauta 20 mm. Musta palahuopa on valmiiksi asennettu.

Toimitusaika 1-2 viikkoa, sesonkiaikaan mahdollisesti 3-4 viikkoa. Tarkan toimitusajan vahvistamme tilatessa.

Huussiin soveltuvat useiden eri valmistajien käymälälaitteet (esim. Green Toilet, Euromakki, Biolan). Kuivakäymälälaite myydään erikseen.

Rakennuksen mitat pystytettynä: korkeus 250 cm, oviaukon leveys 82 cm ja oviaukon korkeus 180 cm. Pohjan ala 130 x 175cm (sisältää askelman).

Kuljetuspaketin koko: p: 230 , l: 130, k: 70 cm. Paino n.300kg Mukana tulevat hyvät kokoamisohjeet.

HUOM! Isohuussin kuljetus sovittaan erikseen. Hinta ei sisällä mahdollista rahtia. Toimitus Suomessa on noin 150 e - ota yhteys saadaksesi tarkan kuljetushinnan toimitusosoitteeseen.

Huom! Jos valitaan Euromakki, niin laite ei mahdu asennettavaksi sellaisenaan. Laite on joko kaivettava syvemmälle (n. 10cm) tai tarvittaessa siitä voidaan sahata pieni osa pois.

Saatat pitää myös

Green Toilet kompostoiva kuivakäymälä.
ilmainen toimitus Suomessa

Green Toilet 330 kompostikäymälä

Green Toilet on kompostoiva ja nesteen erotteleva kuivakäymälä. Green Toilet on helppo asentaa niin vanhaan huussirakennukseen kuin uuteenkin. Kompostointitehokkuus on omaa luokkaansa säiliön kapillaaripohjan ansiosta.  Green Toilet ei tarvitse sähköä tai vettä toimiakseen. Säiliö on varustettu pyörillä ja nesteletkulla joten tyhjennys käy vaivattomasti. Green Toilet esittelyvideo

630,00 €
Pikkula huussi
toimitusaika 1-3 vko

Pikkula-huussi

Elementtirakenteinen Pikkula-huussi on nopea ja helppo pystyttää elementeistä. Toimitus sisältää kaiken tarvittavan, myös kattohuovan asennettuna. Pikkula-huussin voi tilata esim. Green Toilet, Euromakki tai Biolan kompostikäymälaitteelle mitoitettuna. Käymälälaite myydään erikseen.

1 395,00 €
toimitusaika 2-5 pv

Omahuussi

Pikkuvihreän Omahuussi on perinteisen näköinen, laadukas ja Suomessa valmistettu huussirakennus. Omahuussi toimitetaan kokonaan valmiina - maalattu sisältä ja ulkoa, kattohuopa asennettuna. Toimitukseen kuuluu 21 x 62 cm ikkuna, jonka saa asennettuna joko oikealle tai vasemmalle puolelle tai irrallisena (voi myös itse asentaa).

1 280,00 €