Toimitusaika 1-3 vko

Perinteinen Isohuussi

Perinteinen Isohuussi on tilava ja tyylikäs suomalainen huussirakennus. Se voidaan tilata erilaisille käymälälaitteille sopivana, esim. lattia-asennuksella tai perinteisellä istuinpulpetilla.

Huussi toimitetaan puuvalmiina elementteinä, jotka ovat nopeita pystyttää sekä helppoja kuljettaa vaikka henkilöauton peräkärryssä. Paketissa on mukana kaikki pystytykseen tarvittava, myös kattohuopa.

1 490,00 €
Sis. Alv
Määrä

Isohuussi myydään puuvalmiina, helposti kasattavina elementteinä lavalla. Materiaalina kotimainen ulkovuorilauta 20 mm. Musta palahuopa on valmiiksi asennettu.

Toimitusaika 1-2 viikkoa, sesonkiaikaan mahdollisesti 3-4 viikkoa. Tarkan toimitusajan vahvistamme tilatessa.

Huussiin soveltuvat useiden eri valmistajien käymälälaitteet (esim. Green Toilet, Euromakki, Biolan). Kuivakäymälälaite myydään erikseen.

Rakennuksen mitat pystytettynä: korkeus 250 cm, oviaukon leveys 82 cm ja oviaukon korkeus 180 cm. Pohjan ala 130 x 175cm (sisältää askelman).

Kuljetuspaketin koko: p: 230 , l: 130, k: 70 cm. Paino n.300 kg Mukana tulevat hyvät kokoamisohjeet.

Lisätilauksesta saa huussin valmiiksi maalattuna. Maalauksen hinta on 520,- euroa ja se sisältää ulko- sekä sisäpinnan maalauksen asiakkaan haluamalla sävyllä. Istuinpenkki ja lattia maalataan värittömällä puunsuojalla.

Saatat pitää myös

Green Toilet kompostoiva kuivakäymälä.
ilmainen toimitus Suomessa

Green Toilet 330 kompostikäymälä

Green Toilet on kompostoiva ja nesteen erotteleva kuivakäymälä. Green Toilet on helppo asentaa niin vanhaan huussirakennukseen kuin uuteenkin. Kompostointitehokkuus on omaa luokkaansa säiliön kapillaaripohjan ansiosta.  Green Toilet ei tarvitse sähköä tai vettä toimiakseen. Säiliö on varustettu pyörillä ja nesteletkulla joten tyhjennys käy vaivattomasti.

630,00 €
Pikkula huussi
toimitusaika 1-3 vko

Pikkula-huussi

Elementtirakenteinen Pikkula-huussi on nopea ja helppo pystyttää elementeistä. Toimitus sisältää kaiken tarvittavan, myös kattohuovan asennettuna. Pikkula-huussin voi tilata esim. Green Toilet, Euromakki tai Biolan kompostikäymälaitteelle mitoitettuna. Käymälälaite myydään erikseen.

1 395,00 €
toimitusaika 2-5 pv

Omahuussi

Pikkuvihreän Omahuussi on perinteisen näköinen, laadukas ja Suomessa valmistettu huussirakennus. Omahuussi toimitetaan kokonaan valmiina - maalattu sisältä ja ulkoa, kattohuopa asennettuna. Toimitukseen kuuluu 21 x 62 cm ikkuna, jonka saa asennettuna joko oikealle tai vasemmalle puolelle tai irrallisena (voi myös itse asentaa).

1 280,00 €