• kuljetus peräkärryllä

toimitusaika 2-5 pv

Omahuussi

Pikkuvihreän Omahuussi on perinteisen näköinen, laadukas ja Suomessa valmistettu huussirakennus. Omahuussi toimitetaan kokonaan valmiina - maalattu sisältä ja ulkoa, kattohuopa asennettuna. Toimitukseen kuuluu 21 x 62 cm ikkuna, jonka saa asennettuna joko oikealle tai vasemmalle puolelle tai irrallisena (voi myös itse asentaa).

1 280,00 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

Omahuussi toimitetaan kahdessa osassa: rakennus ja katto erikseen. Saatavissa olevat värivaihtoehdot näkyvät tuotteen tiedoissa. Tilauksesta saa myös muita värejä. Ikkunan voi halutessaan asentaa vasta paikan päällä, jolloin paikan voi itse valita.

Omahuussi on suunniteltu Green Toilet -kompostikäymälälle, mutta se voidaan tilata myös muille laitteille, esim. Biolanin kompostikäymälälle tai Euromakille sopivana.

Meillä on valmiita huusseja toimitukseen on myymälässämme. Huussi toimitetaan kahdessa osassa: katto ja runko erikseen tai myös kokonaisena.

Huussin mittoja:

  • pohjan ala: leveys 125 x pituus 170 cm
  • korkeus harjalle maasta 260 cm
  • harjan leveys 160 cm
  • istuinkorkeus 45 cm, askelman korkeus sisällä 28 cm
  • ovi: korkeus 180 cm, leveys 65 cm
  • ikkunan koko 21 x 62 

Saatat pitää myös

Green Toilet kompostoiva kuivakäymälä.
ilmainen toimitus Suomessa

Green Toilet 330 kompostikäymälä

Green Toilet on kompostoiva ja nesteen erotteleva kuivakäymälä. Green Toilet on helppo asentaa niin vanhaan huussirakennukseen kuin uuteenkin. Kompostointitehokkuus on omaa luokkaansa säiliön kapillaaripohjan ansiosta.  Green Toilet ei tarvitse sähköä tai vettä toimiakseen. Säiliö on varustettu pyörillä ja nesteletkulla joten tyhjennys käy vaivattomasti.

629,00 €
Green Toilet 120 kompostoiva käymälä
ilmainen toimitus Suomessa

Green Toilet 120 Family kompostoiva käymälä

Green Toilet Family on hajuton ja tehokas kompostoiva kuivakäymälä esim. kesämökille. Green Toilet voidaan helposti asentaa niin vanhaan kuin uuteenkin huussirakennukseen. Green Toiletin tehokkuus perustuu erikoispohjaan, joka erottelee virtsan kiintoaineesta sekä imeyttää osan ureasta takaisin kompostimassaan ja tehostaa siten kompostoitumisprosessia. Green Toilet ei tarvitse vettä eikä sähköä toimiakseen. Katso Green Toiletin esittelyvideo.

529,00 €