tuplahuussi
  • tuplahuussi
  • double compartment outhouse

Viimeiset tuotteet varastossa

Tuplahuussi pulpettikatolla

Monipuolinen, kaksiosastoinen huussirakennus. Voidaan tehdä kaksiosastoiseksi huussiksi (esim naiset/ miehet), yhdeksi suureksi huussitilaksi tai huussi- ja varastotilaksi. Elementtitoimitus sisältää kaiken tarvittavan sekä hyvät kasausohjeet.

Toimitusaika 1-2- viikkoa, sesongin aikana mahdollisesti enemmän.

1 990,00 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

Tuplahuussi on maalaamaton puuelementtitoimitus, joka sisältää kaikki tarvikkeet, mm. kattohuovan. Huussin voi tilata esim. Green Toilet-, Biolan- tai Euromakki-laitteelle yhteensopivana.

Rakennuksen koko pystytettynä: Leveys 200cm, syvyys 175cm (sisältäen askelman), korkeus 260cm. Oven leveys 82cm, korkeus 180cm.

Huussit myydään puuvalmiina elementteinä lavalla. 

Tuplahuussi voidaan valmistaa joko kahdella käymälätilalla tai vaihtoehtoisesti käymälä- ja varastotilalla. Rakennus voidaan tehdä myös ilman väliseinää, jolloin saadaan yksi suuri käymälätila, jolloin toinen ovista voidaan muuttaa ikkunalliseksi seinäksi.

Kuljetuspaketin koko: l: 150 cm, p: 210cm, k: 107 cm. Paino n. 450 kg.

Tuplahuussi perustusmitat ovat 260 x 178 cm. Perustukseksi riittää noin 3 x 1,5 m tasoitettu ja sorastettu alue, jonka kulmiin ja keskelle laitetaan esim. betonilaatat, yht. 6 kpl.

Elementit saa valmiiksi maalattuina haluamallaan sävyllä. Maalauksen lisähinta 580,- euroa.

Saatat pitää myös

toimitusaika noin 2 vko

Omahuussi Esteetön

Pikkuvihreän Omahuussista on myös suurempi, esteetön malli. Omahuussi on täysin valmis: ulkoa ja sisältä maalattu sekä kattohuopa asennettuna. Se toimitetaan joko kokonaisena tai kahdessa osassa: katto ja runko erikseen. Kuljetus onnistuu esim. peräkärryssä. 

1 850,00 €