Moderni Uusihuussi

Elementtirakennus valmistetaan suomalaisesta puusta ja toimitetaan puuvalmiina elementteinä, jotka on helppo koota paikan päällä ohjeiden mukaan.

1 495,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Huussiin soveltuvat useiden eri valmistajien käymälälaitteet (Green Toilet, Euro- Makki, Biolan sekä L&T). Laite myydään erikseen.

Rakennuksen mitat pystytettynä: korkeus 260cm, oviaukon leveys 82cm ja oviaukon korkeus 180cm. Pohjan ala 130 x 175cm (sisältää askelman).

Huussit myydään puuvalmiina, elementteinä lavalla. Elementit maalataan tilauksesta (lisähinta 340€ + maalit). Lisätilauksesta myös pystytyspalvelu (kysy lisää myymälästä!).

Kuljetuspaketin koko: p: 235, l: 130, k: 72cm. Paino n.200kg

HUOM! Huussirakennusten kuljetus sovittava erikseen! Hinta ei sisällä mahdollista rahtia. Ota yhteys liikkeeseemme.

Toimitusaika 1-2 viikkoa. Kysy meiltä myös pystytyspalvelua.

Huom! Jos valitaan Euro- Makki, niin laite ei mahdu asennettavaksi sellaisenaan. Laite on joko kaivettava syvemmälle (n. 10cm) tai tarvittaessa siitä voidaan sahata pieni osa pois.

Saatat pitää myös

toimitusaika 2-5 pv

Omahuussi

Pikkuvihreän Omahuussi on perinteisen näköinen, laadukas ja Suomessa valmistettu huussirakennus. Omahuussi toimitetaan kokonaan valmiina - maalattu sisältä ja ulkoa, kattohuopa asennettuna. Toimitukseen kuuluu 21 x 62 cm ikkuna, jonka saa asennettuna joko oikealle tai vasemmalle puolelle tai irrallisena (voi myös itse asentaa).

1 280,00 €