Pro BioTech Hajunpoistaja
  • Pro BioTech Hajunpoistaja

Toimitusaika 1-3 pv

ProBio Tech Hajunpoistaja

Suomen Biokiertotuotteen valmistama ProBio Tech Hajunpoistaja on erinomainen apu ikävien hajuhaittojen poistamiseen. Tuote soveltuu kaikkien orgaanisten hajuhaittojen poistoon esimerkiksi käymälöissä, talleissa, navetoissa, sikaloissa ja kanaloissa. Pullossa 1 litra.

11,90 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

ProBio Tech Hajunpoistaja on tehokas ja ekologinen tuote hajuhaittojen ehkäisyyn ja poistoon. Se sisältää runsaasti synergisesti toimivia hajottajamikrobeja, jotka tehostavat ja nopeauttavat luonnollista biologista hajoamisprosessia. Tuote sisältää luonnossa normaalisti esiintyviä maitohappo- ja fotosynteesibakteereja sekä hiivoja. Tuote ei sisällä geenimuunneltuja mikrobeja. 

Annostelu:

1 litra / 20-100 litraan vettä (1:20 - 1:100). 

Käyttö: 

Aine on tiiviste ja sitä kuuluu laimentaa vedellä ennen käyttöä. Aineen levitys voidaan tehdä esimerkiksi paineruiskulla tai sumuttimella suoraan haisevaan kohteeseen tai levitetään koko haisevalle alueelle. 

Säilytys:

Tuote säilytetään huoneenlämmössä tai viileämmässä paikassa, kuten esimerkiksi kellarissa tai viileäkaapissa. 

Pullo on kierrätettävää materiaalia. 

Saatat pitää myös

PuuCee Janne Biohajottaja pullossa
toimitusaika 2-3 vrk

PuuCee Janne Biohajottaja 700g

PuuCee Janne Biohajottajaa käytetään kuivakäymälän hajunpoistoon. Biohajottaja tehostaa kompostoitumista, torjuu kärpäsiä ja antaa käymälätilaan miellyttävän tuoksun. Vanha tuttu, suosittu tuote uudessa muovipullossa.

21,50 €
ProBio Kompostitehostin
tilaa kaksi tai enemmän ilman toimituskuluja

ProBio Tech Kompostitehostin

ProBio Tech Kompostitehostin tehostaa kaikkien orgaanisten jätteiden, kuten ruoka-, talous-, puutarha- ja käymäläjätteiden, hajoamista ja maatumista. Samalla se vähentää merkittävästi kompostin mahdollista hajuhaittaa. ProBio Tech Kompostitehostimen teho perustuu luonnossa esiintyviin hyötymikrobeihin. Se on 100% kotimainen luomutuote.

11,90 €
toimitusaika 2-4 vrk

ProBio Tech Kasvutehostin

ProBio Tech Kasvutehostin on tarkoitettu kasvien, kasvisten, nurmikon yms. kasteluun ja hoitoon. Sen säännöllinen käyttö varmistaa paremman sadon ja terveemmät kasvit.

11,90 €