GeoTrap Haju ja ravinnesieppari
  • GeoTrap Haju ja ravinnesieppari

varastossa

GeoTrap - Haju- ja ravinnesieppari

Suodatushiekka, joka estää erityisesti typen ja fosforin valumisen ympäristöön ja niin estää lähivesistöjen rehevöitymisen ja pohjavesien pilaantumisen. Pakkauksessa 9 kg. Erittäin riittoisaa - vain muutama ruokalusikallinen/käynti huussissa tai 700 käyttövuorokautta / asukas jäteveden suodattimessa.

24,90 €
Sis. Alv
Määrä

Kuivakäymälöihin soveltuva GeoTrap haju- ja ravinnesieppari on kehitetty estämään erityisesti typen ja fosforin valuminen ympäristöön. Suotoveden pistekuormitus saattaa muuten rehevöittää lähivesistöjä tai pilata pohjaveden. GeoTrap vähentää myös hajuhaittoja ja kiihdyttää kompostoitumista. Tarvitset vain lisätä pari ruokalusikallista GeoTrapia huussiin käyntiä kohden, jotta toimit ympäristösi parantamiseksi. Ravinteilla ladattu GeoTrap on myös erinomainen ja luonnollinen tapa kierrättää takaisin kasveille niiden tarvitsemat ravinteet.

Olav Eklund, geologian ja mineralogian professori, Åbo Akademi

Saatat pitää myös

PuuCee Janne Biohajottaja pullossa
  • Alennuksessa!
uusi pakkaus!

PuuCee Janne Biohajottaja 700g

PuuCee Janne Biohajottajaa käytetään kuivakäymälän hajunpoistoon. Biohajottaja tehostaa kompostoitumista, torjuu kärpäsiä ja antaa käymälätilaan miellyttävän tuoksun. Vanha tuttu, suosittu tuote uudessa muovipullossa.

21,50 €