erotteleva posliini-istuin
  • erotteleva posliini-istuin

toimitusaika 2-4 vrk

Wostman Eco Dry erotteleva istuin

Virtsan erotteleva, posliininen WC-istuin käytettäväksi esim. kellariin asennettavan kompostisäiliön istuimena. Virtsa ohjautuu erilliseen virtsasäiliöön tai suodattimeen ja kiinteä jäte kulkeutuu ilmastoituun kompostisäiliöön (esim. Green Toilet 330®).

695,00 €
Sis. Alv
Määrä

Istuimen koko: Leveys 40cm, syvyys 58cm

Istuinkorkeus 47cm.

Istuin käy 200mm yhdysputkelle (saatavana meiltä erikseen).

Istuimessa on mahdollisuus ottaa käyttöön etuosan virtsakulhon vesihuuhtelu (patterikäyttöinen, vaati vesiliitännän). Istuinta voi kuitenkin käyttää myös ilman vesihuuhtelua.

Saatat pitää myös

Erotteleva käymälä
  • Alennuksessa!
varastossa

Separett Villa 9000, erotteleva

Erotteleva kuivakäymälä Separett Villa 9000 takaa huolettoman käymälän omistajuuden yksinkertaisuudellaan ja rajoittamattomalla kapasiteetillaan.

Villa 9000 ei vaadi tiettyä lämpötilaa toimiakseen, vaan se toimii hyvin niin huoneenlämmössä kuin lämmittämättömässäkin tilassa.

685,00 €
Green Toilet kahdessa kerroksessa
  • Uusi
toimitusaika 2-4 vrk

Green Toilet paketti posliini-istuimella

Green Toilet paketti, jossa istuimena on posliininen istuin joko virtsan erottelulla tai ilman. Tämä kuivakäymäläratkaisu sopii hyvin kohteisiin, joissa on huoltotilaa alla. Paketissa on Green Toilet kuivakäymälä, siihen vaihtoastia, posliini-istuin, laadukas sähköllä toimiva kanavatuuletin sekä tarvittavat tuuletusputket, jätekuilu sekä kiinnikkeet.

1 390,00 €