Pikkuvihreällä on kymmenien vuosien ja satojen julkisten kohteiden tuoma kokemus julkisten kuivakäymälöiden toteutuksesta.

Kuivakäymälä on erinomainen ja usein ainoa vaihtoehto matkailu- tai yrityskäyttöön, kun sijainti on viemäriverkon ulkopuolella tai halutaan saada ravinteille suljettu kierto. Hyvään asiakaskokemukseen kuuluu olennaisesti mahdollisuus käyttää käymälää, joka on vähintään yhtä siisti ja hajuton kuin tavallinen vesivessa. Ekologisten ympäristöarvojen nostaessa omaa merkitystään, tuo kuivakäymälä myös vastuullisen tunteen monille matkailijoille ja kuluttajille.

Kokemuksemme mukaan suurkohteiden toteutuksessa pitää ottaa huomioon monta sellaista seikkaa, jotka eivät yksityisissä kohteissa ole merkitseviä. Oikein toteutettuna kuivakäymälä on kilpailuetu ja tärkeä tekijä pitkäkestoisen asiakastyytyväisyyden kannalta loppuasiakkaalle.

 

Yhteystiedot

asiakaspalvelu@pikkuvihrea.fi

puh. 02 242 1089

Ota yhteyttä, jos kuivakäymäläasiat ovat ajankohtaisia. Meiltä saat tarvittaessa projektin toteutettuna "vessapaperirulla käteen" -periaatteella eli suunnittelusta toteutukseen saakka.