• Alennuksessa!

SolarVenti aurinko-ilmapaneeli SV3

SolarVenti aurinko-ilmapaneelilla saat ilmaista lämpöä aina auringon paistaessa. SolarVentin aurinko-ilmapaneelit ovat myös ihanteellisia esimerkiksi kesämökeille.

399,00 €
359,00 € Säästä 40,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

SolarVenti aurinko-ilmapaneelilla saat ilmaista lämpöä aina auringon paistaessa. SolarVentin aurinko-ilmapaneelit ovat myös ihanteellisia esimerkiksi kesämökeille.

Auringon paistaessa laitteen puhallin käynnistyy. Laite kierrättää sekä kuivattaa sisäilmaa samalla hävittäen homekasvustoa. Laite ei vaadi erityisiä huoltotoimenpiteitä.

SolarVenti aurinko-ilmapaneelia käytetään kesämökeillä, ympärivuotisissa asunnoissa, vapaa-ajan asunnoissa, työpajoissa, autotalleissa, kellareissa, varastoissa, veneissä jne. Aurinko-ilmapaneelin asennus on vaivatonta ja yksinkertaista. Laitteen mukana tulee tarkat asennusohjeet, tarvittavat kiinnittimet sekä sisälle tuleva joustoputki. Paneeli voidaan asentaa katolle tai seinälle, mieluiten etelään päin.

Toimitetaan alumiinikehyksellä. SV3 riittää 10-20m²:n tiloihin.

SV3 asennetaan joko seinälle tai katolle. 

Paneelin mitat: leveys 524mm, pituus 704mm, syvyys 55mm.

Lataa

Biolan 70 mitat

Biolan harmaavesisuodin 70 mittakuvat

Lataa (42.45k)

Saatat pitää myös

toimitusaika 4-5 päivää

SolarVenti aurinkoilmakeräin SV14

Korkealaatuiset huoltovapaat SolarVenti -aurinkoilmakeräimet. Tehokas ja toimiva SolarVentin patentoitu teknologia luo uudet standardit aurinkoilmakeräimiin. Aurinkoilmakeräin raikastaa sisäilman ja poistaa tehokkaasti kosteuden ilman käyttökustannuksia. Mukavuutta, lämpöä ja kuivaa ilmaa mökille, autotalliin tai varastoon ilmaisella aurinkoenergialla.

1 142,00 €
Ei varastossa

SolarVenti aurinko-ilmapaneeli SV7

SolarVentin aurinko-ilmapaneelit ovat myös ihanteellisia esimerkiksi kesämökeille. Auringon paistaessa laitteen puhallin käynnistyy. Laite kierrättää sekä kuivattaa sisäilmaa, hävittäen samalla homekasvustoa. Laite ei vaadi erityisiä huoltotoimenpiteitä.

SV7 riittää 15-40m²:n tiloihin.
Paneeli voidaan asentaa pysty- tai vaakasuoraan.

770,00 €