toimitusaika 4-5 päivää

SolarVenti aurinkoilmakeräin SV14

Korkealaatuiset huoltovapaat SolarVenti -aurinkoilmakeräimet. Tehokas ja toimiva SolarVentin patentoitu teknologia luo uudet standardit aurinkoilmakeräimiin. Aurinkoilmakeräin raikastaa sisäilman ja poistaa tehokkaasti kosteuden ilman käyttökustannuksia. Mukavuutta, lämpöä ja kuivaa ilmaa mökille, autotalliin tai varastoon ilmaisella aurinkoenergialla.

1 142,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Paneelin mitat: leveys 720mm, pituus 1990mm, paksuus 105mm.

SolarVenti aurinko-ilmapaneelilla saat ilmaista lämpöä aina auringon paistaessa. SolarVentin aurinko-ilmapaneelit ovat myös ihanteellisia esimerkiksi kesämökeille. Auringon paistaessa, laitteen puhallin käynnistyy. Laite kierrättää ja kuivattaa sisäilmaa, hävittäen homesientä. Laite ei vaadi erillisiä huoltotoimenpiteitä ja toimii itsenäisesti.

SolarVenti aurinko-ilmapaneelia käytetään kesämökeillä, ympärivuotisissa asunnoissa, vapaa-ajan asunnoissa, työpajoissa, autotalleissa, kellareissa, varastoissa, veneissä jne.

Aurinko-ilmapaneelin asennus on vaivatonta ja yksinkertaista. Laitteen mukana tulee asennusohjeet, tarvittavat kiinnittimet sekä sisälle tuleva joustoputki. Paneeli voidaan asentaa katolle tai seinälle, mieluiten etelän puolelle.

SolarVenti SV14 on seinälle kiinnitettävä aurinkoilmakeräin. Varustettu katkaisijalla, voidaan tarvittaessa kytkeä pois päältä. Lisävarusteena saatavilla termostaatti.

  • SV14 35-70m2:n tiloihin
  • SV14 tuottaa n. 60 m³ n. 30-asteista ilmaa tunnissa
  • Voidaan asentaa joko vaaka- tai pystysuoraan
  • Alumiinikehys
  • Paneelin mitat: leveys 720mm, pituus 1990mm, paksuus 105mm

Lataa

Solarventi

Solarventi esite

Lataa (986.34k)

Saatat pitää myös

Ei varastossa

SolarVenti aurinko-ilmapaneeli SV7

SolarVentin aurinko-ilmapaneelit ovat myös ihanteellisia esimerkiksi kesämökeille. Auringon paistaessa laitteen puhallin käynnistyy. Laite kierrättää sekä kuivattaa sisäilmaa, hävittäen samalla homekasvustoa. Laite ei vaadi erityisiä huoltotoimenpiteitä.

SV7 riittää 15-40m²:n tiloihin.
Paneeli voidaan asentaa pysty- tai vaakasuoraan.

770,00 €