SolarVenti aurinko-ilmapaneeli SV20

SV20 riittää maksimissaan 100m²:n tiloihin.

SV20 asennetaan joko katolle tai seinälle, pysty- tai vaakasuoraan. SV20 lämmittää maksimissaan n. 140 m³ ilmaa 35°/ tunti. Aurinko-ilmapaneeliin voidaan lisätä toinen aurinkokenno, kun tarvitaan lisävirtaa esimerkiksi ylimääräiselle tuulettimelle.

1 499,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Paneelin mitat: leveys 1004mm, pituus 1974mm, syvyys 55mm.

SolarVentin aurinko-ilmapaneelit ovat ihanteellisia esimerkiksi kesämökeille. Auringon paistaessa laitteen puhallin käynnistyy. Laite kierrättää sekä kuivattaa sisäilmaa, samalla poistaen homekasvustoa. Laite ei vaadi erityisiä huoltotoimenpiteitä.

SolarVenti aurinko-ilmapaneelia käytetään kesämökeillä, ympärivuotisissa asunnoissa, vapaa-ajan asunnoissa, työpajoissa, autotalleissa, kellareissa, varastoissa, veneissä jne.

Aurinko-ilmapaneelin asennus on vaivatonta ja yksinkertaista. Paketissa tulee tarkat asennusohjeet, tarvittavat kiinnittimet sekä sisälle tuleva joustoputki. Paneeli voidaan asentaa katolle tai seinälle, mieluiten etelään päin.

Toimitetaan alumiinikehyksellä.

Saatat pitää myös

  • Alennuksessa!

SolarVenti aurinkoilmakeräin SV14

Korkealaatuiset huoltovapaat SolarVenti -aurinkoilmakeräimet. Tehokas ja toimiva SolarVentin patentoitu teknologia luo uudet standardit aurinkoilmakeräimiin. Aurinkoilmakeräin raikastaa sisäilman ja poistaa tehokkaasti kosteuden ilman käyttökustannuksia. Mukavuutta, lämpöä ja kuivaa ilmaa mökille, autotalliin tai varastoon ilmaisella aurinkoenergialla.

1 142,00 € 913,60 € -20%
Ei varastossa

SolarVenti aurinko-ilmapaneeli SV7

SolarVentin aurinko-ilmapaneelit ovat myös ihanteellisia esimerkiksi kesämökeille. Auringon paistaessa laitteen puhallin käynnistyy. Laite kierrättää sekä kuivattaa sisäilmaa, hävittäen samalla homekasvustoa. Laite ei vaadi erityisiä huoltotoimenpiteitä.

SV7 riittää 15-40m²:n tiloihin.
Paneeli voidaan asentaa pysty- tai vaakasuoraan.

770,00 €