• Alennuksessa!

toimitusaika 4-6 vrk

Roslagen Huvila alipaine-wc paketti

Roslagen Huvila -paketti soveltuu ympärivuotisesti käytössä oleviin kohteisiin. Pakettiin kuuluu alipaine-wc istuin, pumppu sekä 3000 l umpisäiliö.

6 450,00 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

Kun etsit mökillesi wc-ratkaisua, joka on taloudellinen, ekologinen eikä vaadi käyttäjältä opettelua uusille tavoille, on Roslagen alipaine-wc oiva ratkaisu.

Roslagen Huvila on sopiva järjestelmä kohteisiin, joissa oleskellaan ympäri vuoden. Säiliön tilavuus on 3000 l, mikä tarkoittaa noin 5000 huuhtelua ennen säiliön tyhjennystä. Perinteinen vesivessa vaatii saman säiliön kanssa tyhjennyksen viisi kertaa kuin Roslagen Huvila pärjää yhdellä säiliön tyhjennyksellä. Roslagen Huvila on järjestelmä, joka säästää sekä rahaa että ympäristöä.

Roslagen Huvila alipaine-wc

  • säiliön tilavuus 3000 l
  • kapasiteetti noin 5000 huuhtelua
  • sähkönkulutus noin 5 €

Saatat pitää myös

Jets alipaine wc
varastossa

Jets alipaine-wc Standard VOD

Jets on norjalaisvalmisteinen, erittäin laadukas alipaine-wc. Jets tuo vapaa-ajan asunnolle saman käymälämukavuuden kuin kotiin. Pakettiin kuuluu yksi istuin (lattia-tai seinämalli) ja Vacuumarator-pumppu. Rahti ei kuulu hintaan - ota yhteys myymälään toimituksesta. Toimitusaika 3-5 työpäivää.

3 950,00 €
  • Alennuksessa!
toimitusaika 4-6 vrk

Roslagen Mökki alipaine-wc paketti

Roslagen Mökki -paketti nyt huipputarjouksessa toukokuun loppuun!

Roslagen Mökki -paketti soveltuu vapaa-ajan kohteisiin, joissa käyttöä on 30-90 vrk vuodessa ja käyttäjiä 1-5 hlö. Pakettiin kuuluu alipaine-wc istuin, pumppu sekä 900 l kompakti umpisäiliö.

5 380,00 €