• Alennuksessa!

toimitusaika 4-6 vrk

Roslagen Mökki alipaine-wc paketti

Roslagen Mökki -paketti nyt huipputarjouksessa toukokuun loppuun!

Roslagen Mökki -paketti soveltuu vapaa-ajan kohteisiin, joissa käyttöä on 30-90 vrk vuodessa ja käyttäjiä 1-5 hlö. Pakettiin kuuluu alipaine-wc istuin, pumppu sekä 900 l kompakti umpisäiliö.

5 380,00 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

Kun etsit mökillesi wc-ratkaisua, joka on taloudellinen, ekologinen eikä vaadi käyttäjältä opettelua uusille tavoille, on Roslagen alipaine-wc oiva ratkaisu.

Roslagen Mökki -pakettiratkaisu sopii kohteisiin, joissa käyttöä on 30-90 vrk/vuosi ja käyttäjiä 1-5 hlö. Paketissa on mukana 900 l umpisäiliö, joka soveltuu asennettavaksi lähes minne vain. Säiliön voi myös jättää kokonaan maan päälle ja maisemoida. Tässä järjestelmässä on kapasiteettia 50% enemmän kuin viiden kuution umpisäiliössä ja perinteisessä vesivessassa. Usein säästöä saadaan aikaan myös asennuksessa, koska säiliön sijoittaminen ei vaadi kaatoa säiliölle päin. 

Roslagen Mökki alipaine-wc

  • säiliön tilavuus 900 l
  • kapasiteetti noin 1500 huuhtelua
  • sähkönkulutus noin 1,50 €

Saatat pitää myös

Jets alipaine wc
  • Alennuksessa!
Viimeiset tuotteet varastossa

Jets alipaine-wc Standard VOD mallikappale

Uusimme mallistoamme ja myymme mallikappaleen Jets alipaine-wc:stä (lattiamalli) tarjoushinnalla. Toimitus sisältää pumpun ja ohjausyksikön, mutta ei muita asennustarvikkeita eikä umpisäiliötä. Hinta sisältää rahdin kotimaassa.

Jets on norjalaisvalmisteinen, erittäin laadukas alipaine-wc. Jets tuo vapaa-ajan asunnolle saman käymälämukavuuden kuin kotiin. 

3 950,00 € 2 962,50 € -25%
  • Alennuksessa!
toimitusaika 4-6 vrk

Roslagen Huvila alipaine-wc paketti

Roslagen Huvila -paketti soveltuu ympärivuotisesti käytössä oleviin kohteisiin. Pakettiin kuuluu alipaine-wc istuin, pumppu sekä 3000 l umpisäiliö.

6 450,00 €