Roslagen alipaine wc
  • Roslagen alipaine wc

toimitusaika 4-6 vrk

Roslagen Mökki alipaine-wc paketti

Roslagen Mökki -paketti soveltuu vapaa-ajan kohteisiin, joissa käyttöä on 30-90 vrk vuodessa ja käyttäjiä 1-5 hlö. Pakettiin kuuluu alipaine-wc istuin, pumppu sekä 900 l kompakti umpisäiliö. Hinta sisältää rahdin Manner-Suomessa.

5 380,00 €
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

Kun etsit mökillesi wc-ratkaisua, joka on taloudellinen, ekologinen eikä vaadi käyttäjältä opettelua uusille tavoille, on Roslagen alipaine-wc oiva ratkaisu.

Roslagen Mökki -pakettiratkaisu sopii kohteisiin, joissa käyttöä on 30-90 vrk/vuosi ja käyttäjiä 1-5 hlö. Paketissa on mukana 900 l umpisäiliö, joka soveltuu asennettavaksi lähes minne vain. Säiliön voi myös jättää kokonaan maan päälle ja maisemoida. Tässä järjestelmässä on kapasiteettia 50% enemmän kuin viiden kuution umpisäiliössä ja perinteisessä vesivessassa. Usein säästöä saadaan aikaan myös asennuksessa, koska säiliön sijoittaminen ei vaadi kaatoa säiliölle päin. 

Roslagen Mökki alipaine-wc

  • säiliön tilavuus 900 l
  • kapasiteetti noin 1500 huuhtelua
  • sähkönkulutus noin 1,50 €

Lataa

Roslagen alipaine-wc esite

Roslagen alipaine-wc esite

Lataa (562.35k)

Roslagen asennus- ja käyttöohje

Roslagen ohje FI

Lataa (2.21M)

Saatat pitää myös

Roslagen Huvila Alipaine wc
toimitusaika 4-6 vrk

Roslagen Huvila alipaine-wc paketti

Roslagen Huvila -paketti soveltuu ympärivuotisesti käytössä oleviin kohteisiin. Pakettiin kuuluu alipaine-wc istuin, pumppu sekä 3000 l umpisäiliö. Hinta sisältää rahdin Manner-Suomessa.

6 450,00 €