• Alennuksessa!
Jets alipaine wc
  • Jets alipaine wc

Viimeiset tuotteet varastossa

Jets alipaine-wc Standard VOD mallikappale

Uusimme mallistoamme ja myymme mallikappaleen Jets alipaine-wc:stä (lattiamalli) tarjoushinnalla. Toimitus sisältää pumpun ja ohjausyksikön, mutta ei muita asennustarvikkeita eikä umpisäiliötä. Hinta sisältää rahdin kotimaassa.

Jets on norjalaisvalmisteinen, erittäin laadukas alipaine-wc. Jets tuo vapaa-ajan asunnolle saman käymälämukavuuden kuin kotiin. 

3 950,00 €
2 962,50 € Säästä 25%
Sis. Alv
Määrä

 Tuotearvostelut
Ei yhtään arvostelua vielä.

Jets-alipaine-wc kuljettaa käymäläjätteen ilmanpaineen avulla keräyssäiliöön tai viemäriin. Huuhtelussa käytetään vain murto-osa vesi-wc:n käyttämästä vedestä, noin ½ litraa per huuhtelu. Tämä alentaa vedenkulutusta merkittävästi sekä vähentää käymäläjätteen määrää. 

Jets-järjestelmä on paineesta riippumaton ja sillä voidaan johtaa tarvittaessa ylempänä sijaitsevaan umpisäiliöön, biosäiliöön tai viemäriliitäntään. 

Jetsillä on alhaiset asennuskustannukset ja vaadittavat muutostyöt yleensä vähäisiä.Asennuksen lisäksi tulevat kustannukset rippuvat veden, viemärin ja umpisäiliön tyhjennyksestä koituvista kustannuksista. Paikoissa, joissa vaaditaan käymäläjätteen keräämistä umpisäiliöön, maksaa Jets itsensä nopeasti takaisin alentuneiden tyhjennyskustannusten muodossa. Energiankulutus on alhainen 4 kWh/vuosi/käyttäjä.

Jets Vacuumrator -pummpu hienontaa käymäläjätteen samalla kun kuljettaa hienonnetun jätteen umpi- tai biosäiliöön tai viemäriin. Samanaikaisesti tulee pieni määrä vettä käymälään. Vesi puhdistaa käymälän tehokkaasti käyttäen minimaalisesti vettä. Koko prosessiin kuluu aikaa vain muutama sekunti.

Jets Standard VOD-järjestelmän saa joko 230 V tai 12 V jännitteelle (esim. aurinkokenno). Vaatii paineveden.

Jetsistä löytyy myös malli, joka sopii ilman sisääntulevaa vettä (ns.kantovesi) - kysy lisää meiltä.

meiltä myös lisätarvikkeet: umpisäiliöt, biosäiliöt, lisäistuimet yms.

Lataa

Jets asennus-ja käyttöohje

Jets asennus ja käyttö

Lataa (1.61M)

Saatat pitää myös

  • Alennuksessa!
toimitusaika 4-6 vrk

Roslagen Mökki alipaine-wc paketti

Roslagen Mökki -paketti nyt huipputarjouksessa toukokuun loppuun!

Roslagen Mökki -paketti soveltuu vapaa-ajan kohteisiin, joissa käyttöä on 30-90 vrk vuodessa ja käyttäjiä 1-5 hlö. Pakettiin kuuluu alipaine-wc istuin, pumppu sekä 900 l kompakti umpisäiliö.

5 380,00 €
toimitusaika noin 7 vrk

Jets biosäiliö

Jets-alipainekäymälään on saatavissa biosäiliö kompostointiin. Säilö voidaan sijoittaa ulos tai sisälle, haluttuun paikkaan tontilla. Säiliö on pakkaseristetty ja se voidaan varustaa lämmitinkaapelilla.

Hinta ei sisällä rahtia - ota yhteys myymälään sopiaksesi toimituksesta.

1 590,00 €
  • Alennuksessa!
toimitusaika 4-6 vrk

Roslagen Huvila alipaine-wc paketti

Roslagen Huvila -paketti soveltuu ympärivuotisesti käytössä oleviin kohteisiin. Pakettiin kuuluu alipaine-wc istuin, pumppu sekä 3000 l umpisäiliö.

6 450,00 €