Jets alipaine wc
  • Jets alipaine wc

Viimeiset tuotteet varastossa

Jets alipaine-wc Standard VOD

Jets on norjalaisvalmisteinen, erittäin laadukas alipaine-wc. Jets tuo vapaa-ajan asunnolle saman käymälämukavuuden kuin kotiin. Pakettiin kuuluu yksi istuin (lattia-tai seinämalli) ja Vacuumarator-pumppu. Rahti ei kuulu hintaan - ota yhteys myymälään toimituksesta. Toimitusaika 3-5 työpäivää.

3 950,00 €
Sis. Alv
Jets istuimet
Määrä

Jets-alipaine-wc kuljettaa käymäläjätteen ilmanpaineen avulla keräyssäiliöön tai viemäriin. Huuhtelussa käytetään vain murto-osa vesi-wc:n käyttämästä vedestä, noin ½ litraa per huuhtelu. Tämä alentaa vedenkulutusta merkittävästi sekä vähentää käymäläjätteen määrää. 

Jets-järjestelmä on paineesta riippumaton ja sillä voidaan johtaa tarvittaessa ylempänä sijaitsevaan umpisäiliöön, biosäiliöön tai viemäriliitäntään. 

Jetsillä on alhaiset asennuskustannukset ja vaadittavat muutostyöt yleensä vähäisiä.Asennuksen lisäksi tulevat kustannukset rippuvat veden, viemärin ja umpisäiliön tyhjennyksestä koituvista kustannuksista. Paikoissa, joissa vaaditaan käymäläjätteen keräämistä umpisäiliöön, maksaa Jets itsensä nopeasti takaisin alentuneiden tyhjennyskustannusten muodossa. Energiankulutus on alhainen 4 kWh/vuosi/käyttäjä.

Jets Vacuumrator -pummpu hienontaa käymäläjätteen samalla kun kuljettaa hienonnetun jätteen umpi- tai biosäiliöön tai viemäriin. Samanaikaisesti tulee pieni määrä vettä käymälään. Vesi puhdistaa käymälän tehokkaasti käyttäen minimaalisesti vettä. Koko prosessiin kuluu aikaa vain muutama sekunti.

Jets Standard VOD-järjestelmän saa joko 230 V tai 12 V jännitteelle (esim. aurinkokenno). Vaatii paineveden.

Jetsistä löytyy myös malli, joka sopii ilman sisääntulevaa vettä (ns.kantovesi) - kysy lisää meiltä.

meiltä myös lisätarvikkeet: umpisäiliöt, biosäiliöt, lisäistuimet yms.

Lataa

Jets asennus-ja käyttöohje

Jets asennus ja käyttö

Lataa (1.61M)