Jäteveden suodattimet

Pikkuvihreältä löydät kattavan valikoiman jäteveden suodattimia niin yksityiseen mökkikäyttöön kuin vaativampaankin ammattitarpeeseen. Kaikki jäteveden suodattimemme ylittävät uuden jätevesilain edellyttämät puhdistustehovaatimukset. 

Jos tarvitset apua harmaavedensuodattimen valinnassa, niin Pikkuvihreän väki neuvoo sinua aina! 

Soita: 02-242 1089

Sähköposti: asiakaspalvelu@pikkuvihrea.fi

Jäteveden suodattimet

Näytetään 1-10 yht. 10 tuotteesta
GeoTrap suodatin
Ilmainen toimitus Suomessa

GeoTrap harmaavesisuodatin

Pikkuvihreän Geotrap harmaavesisuodatin on tehokas, varmatoiminen sekä yksinkertainen pienpuhdistamo esimerkiksi kesämökin harmaiden jätevesien (pesuvedet esim. saunasta ja keittiöstä) suodatukseen. Puhdistusteho perustuu GeoTrap-ravinnesiepparimassaan, joka on kehitetty Turun Yliopiston ja Åbo Akademin yhteistyönä. Se on täysin luonnosta peräisin oleva mineraali, jolla on erinomainen kyky sitoa ravinteita, kuten fosforia ja typpeä, itseensä.

649,00 €
GeoTrap Harmaavesisuodatin
  • Alennuksessa!
Ilmainen toimitus Suomessa

GeoTrap pienpuhdistamopaketti

GeoTrap Harmaavesisuodatin ja rasvanerotuskaivo nyt edulliseen pakettihintaan! Geotrap harmaavesisuodatin on tehokas, varmatoiminen sekä yksinkertainen pienpuhdistamo esimerkiksi kesämökin harmaiden jätevesien (pesuvedet esim. saunasta ja keittiöstä) suodatukseen. Puhdistusteho perustuu Åbo Akademin ja Turun Yliopiston yhdessä kehittämään ainutlaatuiseen GeoTrap-ravinnesiepparimassaan, joka sitoo ravinteet erinomaisesti itseensä.

1 198,00 € 1 099,00 €
GeoTrap rasvanerotuskaivo
Ilmainen toimitus Suomessa

GeoTrap rasvanerotuskaivo

GeoTrap rasvanerotuskaivo, joka voidaan asentaa GeoTrap suodattimen eteen. Rasvanerotuskaivo erottaa rasvan ja kiintoaineen pois pesuvedestä ennen suodatusta ja siten lisää suodattimen kapasiteettia. Sopii käytettäväksi esimerkiksi kohteissa, joissa suodattimeen tulee puhdistettavaa vettä astianpesukoneesta. GeoTrap suodattimen laskennallinen teho rasvanerotuskaivon kanssa on 600 l / vrk.

549,00 €
GeoTrap huussisuodatin
Toimitusaika 1-3 pv

GeoTrap Huussisuodatin

GeoTrap Huussisuodatin puhdistaa kuivakäymälöiden suotonesteet ainutlaatuisella GeoTrap Haju- ja ravinnesiepparimassalla, jonka ansiosta huussinesteet voidaan laskea turvallisesti maastoon. GeoTrap Huussisuodatin helpottaa kuivakäymälän hoitoa, kun suotonesteitä ei tarvitse erikseen keräillä ja käsitellä.

129,00 €
BioBox M harmaavesisuodatin
toimitusaika 2-5 vrk

BioBox M -pienpuhdistamo

BioBox M on pesu- sekä tiskivesien puhdistukseen tarkoitettu pienpuhdistamo. Laite käsittelee korkeimmillaan 375l/ vrk. Puhdistamo poistaa orgaanista ainesta ja ravinteita tiukimpien ranta- ja pohjavesialueille tarkoitettujen haja-asutus- säännösten mukaisesti (BOD 90%, P 85 %, N40 %).

649,00 €
Pienpuhdistamo BioBox XL
Toimitusaika 2-5 pv

BioBox XL pienpuhdistamo

BioBox XL on pesu- sekä tiskivesien puhdistukseen tarkoitettu pienpuhdistamo. Laite käsittelee 600l/ vrk. BioBox Xl on helppo puhdistaa ja huoltaa itse ja siksi sen käyttökustannukset ovat pienet. Puhdistamo poistaa orgaanista ainesta ja ravinteita tiukimpien ranta- ja pohjavesialueille tarkoitettujen haja-asutus- säännösten mukaisesti (BOD 90%, P 85 %, N40 %).

1 390,00 €
Green Rock saunasuodatin Iisi
Toimitusaika 1-3 vrk

Green Rock Iisi H1 saunasuodatin

IISI H1 SAUNA – harmaavesisuodatin puhdistaa tehokkaasti 100 L pesuvesiä vuorokaudessa. Se soveltuu hyvin kantovesillä varustetun saunan pesuvesien ohjattuun käsittelyyn. Puhdistus tapahtuu biologisesti ja vesi virtaa suodattimen läpi painovoimaisesti. Huolto on helppoa. Vaihdat kompostoituvan suodattimen kerran vuodessa.

349,00 €
Mökki Biojussi puhdistamo
Viimeiset tuotteet varastossa

Biojussi Mökki

Biojussi Mökki 650 on mökin harmaiden vesien puhdistukseen täydellinen järjestelmä. Kapasiteetti 600 l / vrk. 

1 860,00 €
Vestelli Biopuhdistaja 4
Toimitusaika 1-3 vrk

Vestelli Biopuhdistaja 4

Tehokas pesu-, tiski- ja suihkuvesien puhdistaja omakotitaloon tai kesämökille. HUOM! Toimitusmyynti -  hinta sisältää rahdin kaikkialle Manner-Suomeen. Toimitusaika 6-10 vrk.

Katso Biopuhdistajan esittelyvideo.

Biopuhdistajalla saatat kiinteistösi vastaamaan uuden jätevesiasetuksen vaatimuksia.

4 490,00 €