Aurinkopaneelit

Aurinkoenergia on ekologisin tapa tuottaa lämpöä ja valoa! Pikkuvihreän aurinkopaneeleilla valaiset huussin tai vajan ja saat ilmaista lämpöä rakennukseesi aina auringon paistaessa. Monipuolisesta valikoimastamme löydät erilaisiin kohteisiin sopivat, helposti asennettavat aurinkopaneelit. Tutustu tuotteisiimme ja anna auringon paistaa!

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit

Aurinkokennovalaisin
  • Alennuksessa!
Viimeiset tuotteet varastossa

Aurinko-Huussipaketti valaistukseen

Paneelipaketti huussin / vajan valaisemiseen. Tällä paketilla sähköistät vaivattomasti pienen tilan. Aurinkopaneeli lataa pienen 17,2 Ah:n akun josta riittää virtaa esimerkiksi huussissa käyntiä tai polttopuiden noutoa varten. Vielä yksi paketti muuttomyynnissä - tämä ei sisällä akkua, mutta siihen voi erikseen liittää normaalin 12 V akun.

199,00 € 79,60 € -60%
toimitusaika 2-4 pv

MiniVent aurinkokennotuuletin

Seinälle asennettava tuuletin joka tehostaa ilmanvaihtoa ja pitää kosteuden loitolla. Laite toimii aurinkopaneelin avulla. Asenna MiniVent eteläiselle seinälle ja valitse haluatko laitteen puhaltavan korvausilmaa vai toimivan poistoilmanpuhaltimena.

79,00 €
toimitusaika 2-4 pv

MiniVent aurinkokennotuuletin irrallisella...

Seinälle asennettava tuuletin joka tehostaa ilmanvaihtoa ja pitää kosteuden loitolla. Laite toimii aurinkopaneelin avulla. Asenna MiniVent eteläiselle seinälle ja valitse kahdesta potkurista haluatko laitteen puhaltavan korvausilmaa vai toimivan poistoilmanpuhaltimena. Aurinkopaneeli on erillinen ja voidaan siirtää etäälle tuulettimesta.

89,00 €