Erottelevat käymälät

Erottelevat käymälällä tarkoitetaan kuivakäymälää, jossa kiinteä jäte erotetaan nesteestä jo käymäläistuimessa. Istuinosa on kaksiosainen ja se ohjaa virtsan etuosasta suoraan omaan putkeensa ja siitä keräilyyn tai suodatukseen. Kiinteä jäte kerääntyy takaosasta omaan säiliöönsä kompostointia varten. Erottelevissa käymälöissä ei yleensä ole tarve käyttää kuiviketta ja miehetkin käyttävät sitä istuen. Mikäli ollaan valitsemassa erottelevaa käymälää, on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, miten kertyvä virtsa käsitellään. Kesäaikaan se on usein helppoa, koska puhdas virtsa on sopivaa heti käytettäväksi puutarhassa lannoitteena veteen laimennettuna.

Soita ja kysy lisätietoa:  02-242 1089

Erottelevat käymälät

Wostman erotteleva posliini-istuin
Toimitusaika 1-3 vrk

Wostman erotteleva posliini-istuin

Virtsan erotteleva, posliininen WC-istuin käytettäväksi esim. kellariin asennettavan kompostisäiliön istuimena. Virtsa ohjautuu erilliseen virtsasäiliöön tai suodattimeen ja kiinteä jäte kulkeutuu ilmastoituun kompostisäiliöön (esim. Green Toilet 330®).

695,00 €
Erotteleva käymälä
Toimitusaika 1-3 vrk

Separett Villa 9000 erotteleva käymälä

Erottelevan kuivakäymälän, Separett Villan toiminta perustuu nestemäisen ja kiinteän jätteen erotteluun jo istuimessa. 

Villa 9000 ei vaadi tiettyä lämpötilaa toimiakseen, vaan se toimii hyvin niin huoneenlämmössä kuin lämmittämättömässäkin tilassa.

699,00 €
Erotteleva käymälä
tilaustuote - toimitusaika 4-8 vrk

Separett Villa 9010

Separett Villa -sarjan käymälöissä kiinteä jäte erotellaan virtsasta jo heti istuimessa. Malli 9010 sopii esim. mökeille, jotka ovat sähköverkon ulkopuolella. Se on identtinen perusmallin 9000 kanssa, mutta tuuletin toimii 12 V virralla ja se on yksinopeuksinen. Tuuletin voidaan asentaa akkuun tai aurinkopaneeliin. 

729,00 €
Separett Villa 9020 rakenne
toimitusaika 5-7 vrk

Separett Villa 9020 erotteleva käymälä

Erottelevan kuivakäymälän, Separett Villan toiminta perustuu nestemäisen ja kiinteän jätteen erotteluun jo istuimessa. Malli 9020 sopii kohteisiin, jossa on tilaa talon alla ja halutaan harvemmat huoltovälit. Itse käymäläistuin toimii, kuten perusmalli 9010, mutta kiinteän jätteen keräily on talon alla, 50 l keräilysäiliössä. Tähän pakettiin kuuluu käymälä Villa 9020 ja tarvikepaketti lattian alapuoliseen asennukseen.

948,00 €
Erotteleva istuin
toimitusaika 1-3 pv

Erotteleva istuin Pikkula 501

Separett Pikkula 501 on vesivessan istuin- ja kansiosaa muistuttava hussi-istuin virtsan erottelulla. Istuin toimitetaan virtsan poistoletkulla ja sapluunalla varustettuna.  Paketin sapluunan avulla saat tehtyä istuimelle helposti oikean kokoisen reiän huussipenkkiin.

126,00 €