Alipaine-wc

Alipaine-wc on hyvä ratkaisu haja-asutusalueilla silloin kun tavoitellaan lähinnä vesi-wc:tä olevaa käyttöä. Esimerkiksi matkailukohteissa ei usein ole mahdollista opastaa käyttäjiä käyttämään muita ratkaisuja. Alipaine-wc:n vedenkulutus on hyvin vähäistä verrattuna tavalliseen vesivessaan. Jätteet sekä ns. "musta vesi" kerätään umpisäiliöön tyhjennystä varten tai kompostoidaan biosäiliössä.

Pikkuvihreä myy Wostmanin sekä Roslagenin alipainekäymälöitä.


Soita ja kysy lisätietoa:  02-242 1089

Alipaine-wc

EcoVac Alipaine WC
Toimitusaika 2-5 päivää

EcoVac Base alipaine-WC

EcoVac® on alipaine-wc, joka tuo vesi-wc:n mukavuuden ja helppouden, mutta minimoi vedenkulutuksen sekä muodostuvan jäteveden määrän. EcoVac yhdistettynä umpitankkiin on yksinkertainen ja kustannustehokas järjestelmä. Kun huuhteluun käytetään vain reilu puoli litraa vettä, harvenee tankin tyhjennysväli merkittävästi verrattuna perinteiseen vesivessaan. EcoVac Base sopii lähes kaikkiin umpitankkimalleihin ja säiliöihin, jotka kestävät alipaineen – kysy meiltä lisää!

2 290,00 €
alipainevessa
Toimitusaika 2-5 päivää

EcoVac Extend alipaine-WC

EcoVac® on alipaine-wc, joka tuo vesi-wc: mukavuuden ja helppouden, mutta minimoi vedenkulutuksen sekä muodostuvan jäteveden määrän. EcoVac yhdistettynä umpitankkiin on yksinkertainen järjestelmä. Kun huuhteluun käytetään vain reilu puoli litraa vettä, harvenee tankin tyhjennysväli merkittävästi verrattuna perinteiseen vesivessaan. EcoVac Extend paketti on yhdistettävissä kaikkiin umpitankkimalleihin ja säiliöihin, sekä mahdollistaa useamman istuimen käytön – kysy meiltä lisää!

2 790,00 €
Roslagen alipaine wc
toimitusaika 4-6 vrk

Roslagen Mökki alipaine-wc paketti

Roslagen Mökki -paketti soveltuu vapaa-ajan kohteisiin, joissa käyttöä on 30-90 vrk vuodessa ja käyttäjiä 1-5 hlö. Pakettiin kuuluu alipaine-wc istuin, pumppu sekä 900 l kompakti umpisäiliö. Hinta sisältää rahdin Manner-Suomessa.

5 380,00 €
Roslagen Huvila Alipaine wc
toimitusaika 4-6 vrk

Roslagen Huvila alipaine-wc paketti

Roslagen Huvila -paketti soveltuu ympärivuotisesti käytössä oleviin kohteisiin. Pakettiin kuuluu alipaine-wc istuin, pumppu sekä 3000 l umpisäiliö. Hinta sisältää rahdin Manner-Suomessa.

6 450,00 €