Polttavat käymälät

Polttava käymälä on oikea valinta silloin kun ei voida tai haluta käsitellä käymäläjätettä lainkaan. Polttava käymälä polttaa sekä kiinteän että nestemäisen jätteen pieneksi määräksi tuhkaa, joka ajoittain tyhjennetään käymälän tuhka-astiasta.

Polttavat käymälät

Näytetään 1 - 7 yhteensä 7 tuotteesta
Cinderella Comfort -polttava käymälä

Cinderella Comfort -polttokäymälä

Polttava käymälä. Cinderella Comfort mallilla saadaan selvästi suurin käyttömukavuus verrattuna markkinoilla oleviin polttaviin wc-laitteisiin. Comfort mallin suljetulla ilmankierrolla on loma-asunnon wc-huoneessa sama mukavuustaso kuin kotona. Cinderella Comfort malli on ainoa markkinoilla olevista malleista, joka sopii talvikäyttöön.

4 390,00 €
Separett Cindi polttava käymälä

Separett Cindi polttava käymälä

Separett Cindi on viimeisin malli polttavia käymälöitä. Se on kuivakäymälä, joka antaa vesivessaa vastaavan mukavuuden ja vapauden. Käymäläjäte poltetaan korkeasa lämpötilassa ja jäljelle jää vain pieni määrä tuhkaa. Vettä tai viemäriä ei tarvita. Cindi toimii kaikissa lämpötiloissa ympäri vuoden. Cindillä on 3 vuoden takuu.

3 199,00 €
Incinolet suojapaperi

Incinolet- sähköpolttokäymälän suojapaperi

Incinolet- sähköpolttokäymälän kulhoon asetettava suojapaperi. Vahapintainen paperi asetetaan paikalleen ennen jokaista käyntiä ja se edesauttaa syttymisessä sekä estää nesteen ennenaikaisen kulkeutumisen polttosäiliöön.

55,00 €
suojapussi Flame

Separett Flame -suojapussit

Separett Flame- polltavan käymälän käymälätilan suojapussi. Vahapintainen suojapussi joka asetetaan käymälätilaan ennen jokaista istuntoa. Pussi auttaa käymälän puhtaanapidossa, estää nesteen valumisen polttokammioon istunnon aikana sekä auttaa syttymisessä.

55,00 €