Polttavat käymälät

Vuoden 2019 loppuun mennessä olemme Pikkuvihreässä päättäneet luopua kokonaan polttavien käymälöiden myynnistä. Syynä päätökseen on yksinkertaisesti polttokäymälöiden epäekologisuus, joka johtuu kovasta sähkönkulutuksesta sekä arvokkaiden ravinteiden hävittämisestä. Katsomme, että käymäläjätteen poltto on yrityksemme arvojen vastaista.

Niihin kohteisiin, joihin haetaan ensisijaisesti helppohoitoista käymäläratkaisua, voimme suositella esimerkiksi kompostoivaa Green Toilet Luxia tai alipaine-wc:tä yhdistettynä umpisäiliöön. Molemmat ovat ratkaisuina hyvin lähellä tavallista vesi-wc:tä, mutta kuitenkin polttavaa käymälää varmatoimisempia, edullisempia niin asennus- kuin käyttökuluiltaan sekä selkeästi ekologisempia vaihtoehtoja. Kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista – ota yhteyttä!

Huom! jatkamme kuitenkin polttavien käymälöiden tarvikkeiden myyntiä toistaiseksi, koska monet asiakkaat ovat tottuneet hankkimaan meiltä polttopussit ja muut tarvikkeet.

Polttavat käymälät

Viimeiset tuotteet varastossa

Pussipidike polttopusseille

Pussipidike polttavan käymälän suojapusseille. Kiinnitetään ruuveilla seinään. Pitää pussit siisteinä ja helposti saatavilla. Sopii useimpiin pussimalleihin.

34,95 €