Pakastavat käymälät

Pakastava käymälä on kuivakäymälöistä helpoin asentaa ja täysin hajuton. Tarvittaessa se voidaan sijoittaa vaikka sängyn viereen. Pakastunut käymäläjäte voidaan kompostoida esimerkiksi kompostoivan huussin säiliössä tai vaikkapa puutarhakompostorissa. Tiesitkö, että käymäläjätteen sisältämä urea kiihdyttää usein maatumista? Näin käymäläjätteestä voi olla iloa ja hyötyä ympäristölle. 

Pakastava käymälä on usein mökkihuussin "kaveri". Pakastavaa suositaan kakkosvessana huussin rinnalla esimerkiksi yöllä, pimeään aikaan, talvella jne. jolloin kulku ulos huussiin on haastavampaa ja vaivalloisempaa. Meillä Pikkuvihreässä on vuosikymmenien hyvä kokemus pakastavista kuivakäymälöistä, joten jos jokin askarruttaa niin.. 

Soita ja kysy lisätietoa:  02-242 1089

Pakastavat käymälät

Pakastava käymälä
Tilapäisesti loppunut varastosta

Privetti pakastava käymälä

Pikkuvihreän pakastava käymälä Privetti, on erinomainen vaihtoehto kun etsit kuivakäymälää sisätilaan. Privetti pakastaa jätteen nopeasti ja estää näin hajunmuodostuksen. Asennus on helppoa - vain pistoke seinään. Privetissä on lämmitetty istuinrinki ja tukeva kahva. Privetti on energiapihi: kulutus vain 10-20 euroa vuodessa.

Ilmainen kotiinkuljetus! Valitsitpa minkä tahansa kuljetuksen kassalla, Privetti toimitetaan perille saakka Manner-Suomessa.

1 290,00 €
BioBag biopusseja 35
Toimitusaika 1-3 pv

Suojapussit pakastavaan käymälään

BioBag Superline biohajoavat suojapussit sopivat moniin kuivakäymälöihin, kuten Privetti pakastava käymälä, Pikkuvihreän Pikkula ja Ekopikkula.  Yhdessä rullassa on 40 pussia. Tämä pussimalli sopii käytettäväksi myös mm. Separett Villassa ja Freezessä sekä Biolanin Iceletissä.

BIOBAG - KOMPOSTOITUVIEN BIOPUSSIEN JOHTAVA MAAILMANMERKKI

19,80 €
Kompostori käymäläjätteelle Green
Toimitusaika 1-3 vrk

Green käymäläjätekompostori

Pikkuvihreän Green käymäläjätekompostori sopii kaikenlaisen käymäläjätteen kompostointiin. Se erottaa nesteen kompostimassasta kanisteriin. Säiliön tilavuus on 330 l ja sitä on helppo siirrellä tukevien pyörien avulla.

465,00 €