Pakastavat käymälät

Pakastava käymälä on kuivakäymälöistä helpoin asentaa ja täysin hajuton. Tarvittaessa se voidaan sijoittaa vaikka sängyn viereen. Pakastunut käymäläjäte voidaan kompostoida esimerkiksi kompostoivan huussin säiliössä tai vaikkapa puutarhakompostorissa. Tiesitkö, että käymäläjätteen sisältämä urea kiihdyttää usein maatumista? Näin käymäläjätteestä voi olla iloa ja hyötyä ympäristölle. 

Pakastava käymälä on usein mökkihuussin "kaveri". Pakastavaa suositaan kakkosvessana huussin rinnalla esimerkiksi yöllä, pimeään aikaan, talvella jne. jolloin kulku ulos huussiin on haastavampaa ja vaivalloisempaa. Meillä Pikkuvihreässä on vuosikymmenien hyvä kokemus pakastavista kuivakäymälöistä, joten jos jokin askarruttaa niin.. 

Soita ja kysy lisätietoa:  02-242 1089

Pakastavat käymälät

Pakastava käymälä freezing toilet
  • Alennuksessa!
Ilmainen toimitus Suomessa

Privetti pakastava käymälä

Pikkuvihreän jo klassikoksi muodostunut pakastava käymälä, Privetti toimii kuten tavallinen kotipakastin. Privetti pakastaa käymäläjätteen nopeasti ja estää näin bakteerikasvun sekä hajut. Asennus on helppoa: vain töpseli seinään, ei tuuletus- tai nesteletkuja. Privetissä on lämmitetty istuinrinki ja tukeva kahva.

Nyt ilmaisella kotiintoimituksella - alennus tulee kassalla (Huom! voit valita minkä tahansa toimitustavan - tuote toimitetaan kotiin saakka kampanjan ajan 30.9.20 saakka)

1 290,00 € 1 239,00 €
BioBag biopusseja 35
Toimitusaika 1-3 pv

BioBag 35L 40 pss rulla

BioBag 35l on Pikkuvihreä Privetti pakastavaan käymälään sopiva biopussi.  Yhdessä rullassa on 40 pussia. Tämä pussi sopii käytettäväksi myös mm. Separett Villassa ja Biolanin Iceletissä.

BIOBAG - KOMPOSTOITUVIEN BIOPUSSIEN JOHTAVA MAAILMANMERKKI

18,90 €
Kompostori käymäläjätteelle Green
Toimitusaika 1-3 vrk

Green käymäläjätekompostori

Pikkuvihreän Green käymäläjätekompostori sopii kaikenlaisen käymäläjätteen kompostointiin. Se erottaa nesteen kompostimassasta kanisteriin. Säiliön tilavuus on 330 l ja sitä on helppo siirrellä tukevien pyörien avulla.

465,00 €