Kompostoivat käymälät

Kompostoiva kuivakäymälä on monen suosikki: oikein toteutettuna se on hajuton ja se tuottaa ekologisesti multaa maanparannukseen. Kompostoivan käymälän valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota tyhjennyksen helppouteen sekä sijoitteluun, mikäli käymälä tulee olemassa olevaan rakennukseen.

Kompostoiva käymälä sopii hyvin myös ympärivuotiseen käyttöön vakituisessa asunnossa. Kun tuuletus ja jälkikompostointi ovat kunnossa, on kompostoiva käymälä jatkuvassakin käytössä miellyttävä sekä erittäin ekologinen ratkaisu.

Soita ja kysy lisätietoa:  02-242 1089

Kompostoivat käymälät

Näytetään 1-12 yht. 12 tuotteesta
Kompostoiva sisävessa
Toimitusaika 2-3 vrk

Green Toilet LUX

Green Toilet LUX on niin mökille kuin vakituiseen asumiseen sopiva kuivakäymälä, jossa istuimena on posliininen istuin joko virtsan erottelulla tai ilman. Tämä kuivakäymäläratkaisu on sopiva kohteisiin, joissa on tilaa lattian alla. Paketissa on Green Toilet kompostisäiliö, siihen vaihtoastia, posliini-istuin, laadukas sähköllä toimiva kanavatuuletin sekä asennustarvikkeet.  Green Toilet LUX on käytössä luotettava, kestävä ja miellyttävä - monien tyytyväisten käyttäjien valinta!

1 390,00 €
Green Toilet 120 kompostoiva käymälä
Ilmainen toimitus Suomessa

Green Toilet 120 Family kompostikäymälä

Green Toilet Family on hajuton ja tehokas kompostoiva kuivakäymälä esim. kesämökille. Green Toilet voidaan helposti asentaa niin vanhaan kuin uuteenkin huussirakennukseen. Green Toiletin tehokkuus perustuu erikoispohjaan, joka erottelee virtsan kiintoaineesta sekä imeyttää osan ureasta takaisin kompostimassaan ja tehostaa siten kompostoitumisprosessia. Green Toilet ei tarvitse vettä eikä sähköä toimiakseen. 

529,00 €
Green Toilet kompostoiva kuivakäymälä.
Ilmainen toimitus Suomessa

Green Toilet 330 kompostikäymälä

Green Toilet on kompostoiva ja nesteen erotteleva kuivakäymälä. Green Toilet kompostikäymälä on helppo asentaa niin vanhaan huussirakennukseen kuin uuteenkin. Kompostointitehokkuus on omaa luokkaansa säiliön kapillaaripohjan ansiosta.  Green Toilet ei tarvitse sähköä tai vettä toimiakseen. Säiliö on varustettu pyörillä ja nesteletkulla joten tyhjennys käy vaivattomasti.

629,00 €
Pikkuvihreä kuivikekäymälä 506
  • Alennuksessa!
Toimitusaika 1-3 vrk

Pikkuvihreä 506 kuivikekäymälä

Uuden sukupolven turvekäymälä: erottelee kiintoaineen virtsasta, tuulettuu hyvin ja turpeen annostelu on yhtä helppoa kuin vesivessan huuhtelu. Tyhjennys on vaivatonta ilman työkaluja kaksoissäiliön ja sulkeutuvan nesteventtiilin ansiosta. Ei tarvitse vettä eikä sähköä toimintaan.

Sopii mittojensa puolesta pieneenkin tilaan: saunamökkiin, vierasmökkiin tai huussiin.

295,00 €
Pikkuvihreä kuivikekäymälä 905
Toimitusaika 1-3 pv

Pikkuvihreä 905 kuivikekäymälä

Pikkuvihreä 905 kuivikekäymälä on muotoilultaan ja käytettävyydeltään huippuluokkainen kuivakäymälä. Ei vaadi vesi- , viemäri- eikä sähköliitäntää. Suuri, 120 litran säiliö sekä nesteen erottelu mahdollistavat harvat huoltovälit.

445,00 €
Green Toilet ja vaihtosäiliö.
Ilmainen toimitus Suomessa

Paketti Green Toilet 330 kompostikäymälä +...

Green Toilet on kompostoiva ja nesteen erotteleva kuivakäymälä. Green Toilet on helppo asentaa niin vanhaan huussirakennukseen kuin uuteenkin. Kompostointitehokkuus on omaa luokkaansa säiliön kapillaaripohjan ansiosta.  Green Toilet ei tarvitse sähköä tai vettä toimiakseen. 

995,00 €
Green Toilet 330 vaihtosäiliö
  • Alennuksessa!
Ilmainen toimitus Suomessa

Green Toilet 330 vaihtosäiliö

Vaihtosäiliö Green Toilet 330 järjestelmään. Paketti sisältää käymäläsäiliön, peitekannen ja ilmastointiputken hatun.

390,00 € 349,00 €
Green Toilet 120 Family ja vaihtosäiliö
Ilmainen toimitus Suomessa

Paketti Green Toilet 120 Family kompostikäymälä...

Green Toilet Family on hajuton ja tehokas kompostoiva kuivakäymälä esim. kesämökille. Green Toilet voidaan helposti asentaa niin vanhaan kuin uuteenkin huussirakennukseen. Green Toiletin tehokkuus perustuu kapillaaripohjaan, jonka avulla urea tehostaa kompostoitumisprosessia. Se ei tarvitse vettä tai sähköä toimiakseen. Hanki koko paketti kerralla edullisemmin: käymälä ja vaihtosäiliö!

795,00 €
kuivikekäymäläpaketti
Toimitusaika 2-5 päivää

Pikkuvihreän kuivikekäymäläpaketti

Pikkuvihreän kuivikekäymäläpaketti on moderni "avaimet käteen" -ratkaisu niin mökille kuin omakotitaloonkin! Sähköisellä kanavatuulettimella varustettu kuivikekäymälä on täysin hajuton ja siksi erittäin miellyttävä käyttää. Edistyneen muotoilun ansiosta käymälä on vaivaton huoltaa kun tuuletusputkia ei tarvitse irroittaa eikä työkaluja tarvita. 

399,00 €
Euromakki kuivakäymälä
3-5 vrk

Euromakki kuivakäymälä

Yksinkertainen ja helppo kompostoiva käymälälaite pienen talouden käyttöön. Kiinteä jäte kompostoituu nopeasti. Astiaan lisätään noin kourallinen seosainetta jokaisen käynnin jälkeen. Altaassa oleva turve (myydään erikseen) estää tehokkaasti hajun muodostuksen ja nesteet haihtuvat nopeasti.

220,00 €
Wostman istuin ei erotteleva
toimitusaika 3-5 vrk

Posliini-istuin kuivakäymälään

Kuivakäymälään sopiva posiini-istuin. Helppo pitää puhtaana ja on käyttäjälleen helppo sekä tyylikäs ratkaisu. Alle voidaan valita sopiva kompostoiva säiliö, kuten esim. Green Toilet joko 120 l tai 330 l. 

485,00 €