Huussirakennukset

"Pikkula", "paukkula", "hyyskä" - paljon nimiä tärkeälle paikalle. Pikkuvihreästä saat myös huussirakennukset sekä muita pikku rakennuksia pihan somistukseen. Toimitamme myös käymälärakennuksia esimerkiksi julkisiin tiloihin, kuten tuplahuusseja sekä esteettömiä huusseja.

Kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa. Huomioi, että osa rakennuksista on saatavana vain elementteinä ja osa on jo lähes valmiita kokonaisuuksia mukaan lukien maalauksen. Kaikki tuotteet voi ostaa verkon kautta, mutta osassa rahti hinnoitellaan erikseen. Tarkat tiedot löytyvät kunkin tuotteen kohdalla.

Huussirakennukset

Näytetään 1 - 18 yhteensä 18 tuotteesta
toimitusaika 2-5 pv

Omahuussi

Pikkuvihreän Omahuussi on perinteisen näköinen, laadukas ja Suomessa valmistettu huussirakennus. Omahuussi toimitetaan kokonaan valmiina - maalattu sisältä ja ulkoa, kattohuopa asennettuna. Toimitukseen kuuluu 21 x 62 cm ikkuna, jonka saa asennettuna joko oikealle tai vasemmalle puolelle tai irrallisena (voi myös itse asentaa).

1 280,00 €

Omahuussi Esteetön

Pikkuvihreän Omahuussista on myös inva-malli. Se toimitetaan kokonaan maalattuna ja kahdessa osassa: katto ja runko erikseen. Kuljetus onnistuu esim. peräkärryssä. 

1 850,00 €
varasto ja huussi yhdessä
  • Uusi
toimitusaika 3-8 vrk

Pikkuvihreän Varastohuussi

Pikkuvihreän Omahuussin uusi varastomalli! Perinteisen Omahuussin yhteyteen rakennettu reilun kokoinen varastotila ikkunalla. Kuljetus onnistuu esimerkiksi peräkärryllä.

2 490,00 €
toimitusaika noin 10 vrk

Hirsihuussi yksiosainen

Komea, tilava hirsihuussi. Toimitetaan puuvalmiina osina kasausohjeiden kera. Malli turvekatolla nähtävillä myymälämme näyttelyalueella.

1 550,00 €

Moderni Uusihuussi

Elementtirakennus valmistetaan suomalaisesta puusta ja toimitetaan puuvalmiina elementteinä, jotka on helppo koota paikan päällä ohjeiden mukaan.

1 495,00 €
työmaakäymälä
  • Alennuksessa!
toimitusaika 1-3 pv

Työmaakäymälä

Heti valmis wc, ns. "bajamaja". Ei vaadi juoksevaa vettä tai viemäriliitäntää. Varustelu on lainmukainen esim. rakennustyömaiden käyttöön. Tyhjennysväli 4-6 kk imuautolla. Helppo siirtää, paino n. 70 kg. Väri vihreä.

849,00 € 509,40 € -40%
Nouto vain myymälästä

Tuplahuussi harjakatolla

MALLI NÄHTÄVILLÄ NÄYTTELYALUEELLAMME.

Monipuolinen, kaksiosastoinen huussirakennus. Voidaan tehdä kaksiosastoiseksi huussiksi (esim naiset/ miehet), yhdeksi suureksi huussitilaksi tai huussi- ja varastotilaksi.

1 950,00 €

Tuplahuussi pulpettikatolla

Monipuolinen, kaksiosastoinen huussirakennus. Voidaan tehdä kaksiosastoiseksi huussiksi (esim naiset/ miehet), yhdeksi suureksi huussitilaksi tai huussi- ja varastotilaksi.

HUOM! Kuljetus sovittava erikseen. Hinta ei sisällä mahdollista rahtia. Ota yhteys liikkeeseemme.

Toimitusaika 1-2- viikkoa. Kysy meiltä myös pystytyspalvelua.

1 895,00 €
Nouto myymälästä

Pikkula-huussi

Elementtirakenteinen Pikkula-huussi on nopea ja helppo pystyttää elementeistä. Toimitus sisältää kaiken tarvittavan. Pikkula-huussin voi tilata esim. Green Toilet, Euro-Makki tai Biolan kompostikäymälaitteelle mitoitettuna. Laite myydään erikseen.

1 195,00 €

Isohuussi pulpettikatolla

Elementtirakennus valmistetaan suomalaisesta puusta.

Huussi koostuu elementeistä, jotka ovat nopeita pystyttää sekä helppoja kuljettaa vaikka henkilöauton peräkärryssä.

1 490,00 €
Nouto vain myymälästä

Perinteinen Isohuussi

Isohuussin malli on esillä näyttelyalueellamme.

Elementtirakennus valmistetaan suomalaisesta puusta.

Huussi koostuu elementeistä, jotka ovat nopeita pystyttää sekä helppoja kuljettaa vaikka henkilöauton peräkärryssä.

1 395,00 €

Inva-huussi

leveys 2,30 cm  syvyys 2,40 cm korkeus harjalle 2,70 cm.

Hinta elementteinä, maalaamattomana vapaasti myymälässämme.

Pyydä tarvittaessa tarjous maalauksesta, kasauksesta ja rahdista. 

 

2 295,00 €
kuivakäymäläkontti layout
Ei varastossa

Kuivakäymäläkontti

Pikkuvihreän kuivakäymäläkontti on ratkaisu käymälätarpeisiin kohteissa missä ollaan viemäriverkoston ulkokopuolella ja/tai vettä tai sähköä ei ole käytettävissä. Konttiin on mahdollista tehdä 3-5 käymälää sekä esim. tila varastolle tai käsienpesulle. Kontin käymälälaitteena on kompostoiva Green Toilet 330.

Tilaustuote - kysy meiltä tarjous!

0,00 €
  • Alennuksessa!

Kaivon koristekansi

Kaunis, käsin Suomessa valmistettu puinen kaivon koristekansi. Kuusikulmainen muoto, täysin valmis käyttöön otettavaksi: maalattu, kattohuopa paikoillaan.

459,00 € 344,25 € -25%
erotteleva pohja
  • Uusi

Erotteleva pohja työmaakäymälään

Lisäpaketti Pikkuvihreän työmaakäymälään: nesteen erotteleva pohja, suotonesteletku, nestekanisteri sekä kuivikesäkki. Paketin avulla muunnat työmaakäymälän kompostoivaksi käymäläksi. Tämä auttaa estämään hajuhaittoja ja vähentää tyhjennyksen tarvetta. 

75,00 €