Kompostorit

Oma multa tuottaa parhaan kasvun. Pikkuvihreästä saat kompostorit sekä kompostointitarvikkeet kotiin tai kesämökille. Tee puutarha- ja biojätteesi kompostoinnista helppoa ja nopeaa. Tutustu tarkemmin tarjontaamme!

Kompostorit

Kompostorit

Näytetään 1 - 17 yhteensä 17 tuotteesta
Separett lämpökompostori
  • Alennuksessa!

Separett-lämpökompostori 250 l

Lämpökompostori tehokkaaseen kompostointiin. Separett on lämpökompostori jota voidaan käyttää vuoden ympäri. Tuotteen avulla kaikki orgaaninen jäte keittiöstä ja puutarhasta voidaan kompostoida omalla tontilla. Kompostori kykenee vastaanottamaan 5 henkilön jätteet tai vaihtoehtoisesti noin 20-25 l viikossa. Keskimääräinen kompostointiaika on n. 10-12 viikkoa.

495,00 €
Globe kompostori

Globe-kompostori

Globe kompostori soveltuu puutarha-, käymälä ja talousjätteen kompostointiin pienkiinteistöillä ja kesämökeillä. Globen kansi mahdollistaa helpon täytön ja sekoituksen. Tyhjennettäessä kompostorin yläosa siirretään ja kompostijäte lapioidaan mahdolliseen jatkokompostoriin.

195,00 €

Green käymäläjätekompostori

Pikkuvihreän Green käymäläjätekompostori sopii kaikenlaisen käymäläjätteen kompostointiin. Se erottaa nesteen kompostimassasta kanisteriin. Säiliön tilavuus on 330 l ja sitä on helppo siirrellä tukevien pyörien avulla.

465,00 €
käymäläjätekompostori

Roslag kompostoripaketti

Separetin Roslag kompostoripaketti on kehitetty erityisesti käymäläjätteen kompostointiin, mutta samalla siinä kompostoituvat tarvittaessa myös keittiö- ja puutarhajätteet. Paketiin kuuluu kaksi 500 litran kokoista säiliötä. Säiliöitä käytetään vuorotellen, jolloin tuorettä käymäläjätettä ei tarvitse lainkaan käsitellä.

549,00 €

Biolan kompostiheräte 1.2l

Biolan kompostiherätettä lisätään kompostimassaan kiihdyttämään kompostoitumista ja tarvittaessa herättämään komposti (esimerkiksi keväällä).

6,00 €
Solo Top

SoloTop Green Good -kompostorit

Solotopin valikoimasta löytyy pikakompostoreita ammattikäyttöön. Solotop on luontoystävällisellä tekniikalla toimiva kompostori, joka vähentää jätteiden määrää 90%. Käyttökapasiteetti 5-1500 kg/päivä

0,00 €

SoloTop Green Good 02 -kompostori

Solotop on luontoystävällisellä tekniikalla toimiva kompostori, joka vähentää jätteiden määrää 90%. 5 kg/päivä kapasiteettinsa ansiosta sopii hyvin myös kotikäyttöön.

1 799,00 €
  • Alennuksessa!

Biolan Kivi kompostori

Biolan Maisemakompostori Kivi on maisemaan sulautuva kompostori, joka on tarkoitettu puutarha-, käymälä- ja keittiöjätteen kompostointiin. Kivi-kompostori on reilun kokoinen, luonnonkiven värinen, sulautuu osaksi ympäristöään ja sopii pieneenkin pihaan.

338,00 €