Kuivakäymälät

Pikkuvihreä on kuivakäymälöiden asiantuntija ja valikoimamme on ylivoimainen. Meiltä löydät niin kompostoivat, pakastavat, erottelevat kuivakäymälät kuin kevyet yöastiatkin. Myös varaosat ja lisätarvikkeet löytyvät laajasta valikoimastamme.

Kuivakäymälän valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota mm. käyttäjien määrään, huoltoon, tilaan sekä kesä/talvikäytön tarpeisiin. Sivuiltamme löydät paljon tietoa eri vaihtoehdoista, mutta mielellämme annamme myös henkilökohtaista neuvontaa - ota yhteyttä! Valitsemalla oikean laitteen ja asentamalla sen oikein voimme taata että kuivakäymäläsi on hajuton ja miellyttävä käyttää.

Pikkuvihreällä on myös pitkä kokemus myös julkisten kohteiden, kuten luontoreittien ja matkailukohteiden kuivakäymäläratkaisuista niin Suomessa kuin maailmalla. 


Soita ja kysy lisätietoa:  02-242 1089

Kuivakäymälät

Näytetään 1-12 yht. 12 tuotteesta
Kompostoiva sisävessa
Toimitusaika 2-3 vrk

Green Toilet LUX kuivakäymälä

Green Toilet LUX on niin mökille kuin vakituiseen asumiseen sopiva sisäkuivakäymälä, jossa istuimena on posliininen istuin joko virtsan erottelulla tai ilman. Tämä vedetön käymälä on sopiva kohteisiin, joissa on tilaa lattian alla. Paketissa on Green Toilet kompostisäiliö, siihen vaihtoastia, posliini-istuin, laadukas sähköllä toimiva kanavatuuletin sekä asennustarvikkeet.  Green Toilet LUX on käytössä luotettava, kestävä ja miellyttävä - monien tyytyväisten käyttäjien valinta!

1 390,00 €
Green Toilet 120 kompostoiva käymälä
Ilmainen toimitus Suomessa

Green Toilet 120 Family kompostikäymälä

Green Toilet Family on hajuton ja tehokas kompostoiva kuivakäymälä esim. kesämökille. Green Toilet voidaan helposti asentaa niin vanhaan kuin uuteenkin huussirakennukseen. Green Toiletin tehokkuus perustuu erikoispohjaan, joka erottelee virtsan kiintoaineesta sekä imeyttää osan ureasta takaisin kompostimassaan ja tehostaa siten kompostoitumisprosessia. Green Toilet ei tarvitse vettä eikä sähköä toimiakseen. 

529,00 €
Green Toilet kompostoiva kuivakäymälä.
Ilmainen toimitus Suomessa

Green Toilet 330 kompostikäymälä

Green Toilet on kompostoiva ja nesteen erotteleva kuivakäymälä. Green Toilet kompostikäymälä on helppo asentaa niin vanhaan huussirakennukseen kuin uuteenkin. Kompostointitehokkuus on omaa luokkaansa säiliön kapillaaripohjan ansiosta.  Green Toilet ei tarvitse sähköä tai vettä toimiakseen. Säiliö on varustettu pyörillä ja nesteletkulla joten tyhjennys käy vaivattomasti.

629,00 €
kuivikekäymäläpaketti
Toimitusaika 2-5 päivää

Pikkuvihreän kuivikekäymäläpaketti

Pikkuvihreän kuivikekäymäläpaketti on moderni "avaimet käteen" -ratkaisu niin mökille kuin omakotitaloonkin! Sähköisellä kanavatuulettimella varustettu kuivikekäymälä on täysin hajuton ja siksi erittäin miellyttävä käyttää. Edistyneen muotoilun ansiosta käymälä on vaivaton huoltaa kun tuuletusputkia ei tarvitse irroittaa eikä työkaluja tarvita. 

399,00 €
Pikkuvihreä kuivikekäymälä 506
Toimitusaika 1-3 vrk

Pikkuvihreä 506 kuivikekäymälä

Uuden sukupolven turvekäymälä: erottelee kiintoaineen virtsasta, tuulettuu hyvin ja turpeen annostelu on yhtä helppoa kuin vesivessan huuhtelu. Tyhjennys on vaivatonta ilman työkaluja kaksoissäiliön ja sulkeutuvan nesteventtiilin ansiosta. Ei tarvitse vettä eikä sähköä toimintaan.

Sopii mittojensa puolesta pieneenkin tilaan: saunamökkiin, vierasmökkiin tai huussiin.

295,00 €
Pikkuvihreä kuivikekäymälä 905
Toimitusaika 1-3 pv

Pikkuvihreä 905 kuivikekäymälä

Pikkuvihreä 905 kuivikekäymälä on muotoilultaan ja käytettävyydeltään huippuluokkainen kuivakäymälä. Ei vaadi vesi- , viemäri- eikä sähköliitäntää. Suuri, 120 litran säiliö sekä nesteen erottelu mahdollistavat harvat huoltovälit.

445,00 €
Erotteleva käymälä
Toimitusaika 1-3 vrk

Separett Villa 9000 erotteleva käymälä

Erottelevan kuivakäymälän, Separett Villan toiminta perustuu nestemäisen ja kiinteän jätteen erotteluun jo istuimessa. 

Villa 9000 ei vaadi tiettyä lämpötilaa toimiakseen, vaan se toimii hyvin niin huoneenlämmössä kuin lämmittämättömässäkin tilassa.

699,00 €
Pakastava käymälä
Tilapäisesti loppunut varastosta

Privetti pakastava käymälä

Pikkuvihreän pakastava käymälä Privetti, on erinomainen vaihtoehto kun etsit kuivakäymälää sisätilaan. Privetti pakastaa jätteen nopeasti ja estää näin hajunmuodostuksen. Asennus on helppoa - vain pistoke seinään. Privetissä on lämmitetty istuinrinki ja tukeva kahva. Privetti on energiapihi: kulutus vain 10-20 euroa vuodessa.

Ilmainen kotiinkuljetus! Valitsitpa minkä tahansa kuljetuksen kassalla, Privetti toimitetaan perille saakka Manner-Suomessa.

1 290,00 €
Green Toilet ja vaihtosäiliö.
Ilmainen toimitus Suomessa

Paketti Green Toilet 330 kompostikäymälä +...

Green Toilet on kompostoiva ja nesteen erotteleva kuivakäymälä. Green Toilet on helppo asentaa niin vanhaan huussirakennukseen kuin uuteenkin. Kompostointitehokkuus on omaa luokkaansa säiliön kapillaaripohjan ansiosta.  Green Toilet ei tarvitse sähköä tai vettä toimiakseen. 

995,00 €
Green Toilet 120 Family ja vaihtosäiliö
Ilmainen toimitus Suomessa

Paketti Green Toilet 120 Family kompostikäymälä...

Green Toilet Family on hajuton ja tehokas kompostoiva kuivakäymälä esim. kesämökille. Green Toilet voidaan helposti asentaa niin vanhaan kuin uuteenkin huussirakennukseen. Green Toiletin tehokkuus perustuu kapillaaripohjaan, jonka avulla urea tehostaa kompostoitumisprosessia. Se ei tarvitse vettä tai sähköä toimiakseen. Hanki koko paketti kerralla edullisemmin: käymälä ja vaihtosäiliö!

795,00 €
Vähävetinen WC
Toimitusaika 1-3 vrk

EcoFlush Supervähävetinen WC

EcoFlush on supervähävetinen WC, joka säästää jopa 80 % puhdasta vettä tavalliseen vessaan verrattuna. EcoFlush on suunniteltu minimoimaan turha vedenkäyttö ja keskittämään vedenkulutus ainoastaan ”isoon hätään”. Tällä tekniikalla säästyy vettä, luontoa ja rahaa runsaasti vuositasolla. EcoFlush sopii tavalliseen viemäriliitokseen sekä erinomaisesti esimerkiksi umpitankkien yhteyteen.

580,00 €
Separett Villa 9020 rakenne
toimitusaika 5-7 vrk

Separett Villa 9020 erotteleva käymälä

Erottelevan kuivakäymälän, Separett Villan toiminta perustuu nestemäisen ja kiinteän jätteen erotteluun jo istuimessa. Malli 9020 sopii kohteisiin, jossa on tilaa talon alla ja halutaan harvemmat huoltovälit. Itse käymäläistuin toimii, kuten perusmalli 9010, mutta kiinteän jätteen keräily on talon alla, 50 l keräilysäiliössä. Tähän pakettiin kuuluu käymälä Villa 9020 ja tarvikepaketti lattian alapuoliseen asennukseen.

948,00 €